Pluspunten
Snelle levering, leuke aanbieding Lego Creator Parkdieren. De enige reden dat ik het bij jullie kocht was omdat het bij jullie in de aanbieding was.
VerbeterpuntenNiet een beoordeling vragen van mensen die pas 1 keer iets gekocht hebben bij jullie. Is irritant.
Pluspunten
Mooie prijs, goed verpakt, binnen enkele dagen in huis.
Pluspunten
-Snelle en duidelijk communicatie -Flexibel
Pluspunten
1. Vaak aanbiedingen 2. Korte levertijden 3. Kosten besparen door mogelijkheid zelf afhalen 4. Juiste levering
VerbeterpuntenVerwijder de producten die niet meer leverbaar/uit productie zijn van de website.
Pluspunten
Prettige communicatie en snelle levering!
Pluspunten
prima verpakking
Verbeterpuntensimpele (gekopieerde) pakbon, pakketje was als brief gepost
Pluspunten
Leuke aanbiedingen en snel geleverd!
Pluspunten
Makkelijk, snel en goed
VerbeterpuntenLeveringskosten relatief erg hoog en geen ophaalpunten in de randstad.
beter opletten wat je in je webshop plaatst
Beste Remy, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent en ons een onvoldoende hebt gegeven. Wij doen er alles om dit soort fouten te voorkomen, maar helaas is nu vanwege een technische fout dit probleem opgetreden. We hopen dat we het leed wat hebben kunnen verzachten met de gratis zakjes die we naar je hebben verzonden? Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snel, goedkoop en afhalen in je eigen stad zonder bezorgkosten
VerbeterpuntenHaal de niet leverbare producten uit het overzicht...
Pluspunten
Duidelijk website bestelling correct en verzorg afgeleverd met tijden van de bezorger prijs van product prima
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede prijs en levering. Zal vaker hier bestellen
Pluspunten
Mooie website, goedkope producten, snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
goed overzicht op internet en snelle levering. ook een ruime keus maar als in een winkel
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Snelle levering en mogelijkheid tot ophalen in winkel
Pluspunten
gezochte producten op voorraad snelle levering
Pluspunten
Super snel geleverd.
VerbeterpuntenIk had iets heel anders aangeklikt en besteld dan wat ik heb gekregen. Toen ik in mijn mail keek stond daar ook wat ander dan ik hen aangeklikt. Weet niet of ik wat verkeerd heb gedaan of dat er iets mis ging met bestellen
Beste Joyce, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Vervelend dat je niet het product hebt gekregen wat je graag wilde bestellen. Uiteraard kun je dit product omruilen. Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice (088-0909350) of mail naar [email protected]. Wij helpen je graag verder! Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL.