Pluspunten
Snelle Levering, overzichtelijke website, verschillende betaalmethoden.
Pluspunten
De bestelling is netjes conform afspraak geleverd. Goed verpakt!
Pluspunten
Eerste ervaring is zeer positief! Snelle levering en ook goed verpakt! Prijs is ook zeer aantrekkelijk! Beter dan in de winkel!
VerbeterpuntenGeen. Zeer tevreden!
Pluspunten
gebeld dat het iets later kwam maar kwam toch eerder als afgesproken
Pluspunten
Belde netjes terug tioen de betaling niet ging !!!
Pluspunten
Werd gebeld over vertraging van levering door probleem bij PostNL (bezorger met pech) extreem netjes. Heb ik niet eerder mee gemaakt
VerbeterpuntenAantrekkelijkheid van de website verhogen
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Op voorraad en snel geleverd.
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenIk wilde verzekerd verzenden toevoegen. Daarvoor moest ik bellen en toen bleek ik te laat. Voeg dat als optie toe bij betalen.
Pluspunten
Lekker snel
VerbeterpuntenIk vond de prijs voor 18 Lego-poppetjes wel wat hoog. Toch gekocht want ik wilde ze toch hebben
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien tussendoor een mailtje als de bestelling verwerkt wordt
Als iets op het nippertje is en na telefoontje direkt besteld en betaald gewoon nog gauw verwerken en anders minimaal een mail dat het niet lukt dan had ik het ergens anders nog besteld
Beste C, Vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent over onze levertermijn. We proberen zo goed mogelijk te communiceren, zodat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom geven we op onze site duidelijk aan dat we bestellingen die voor 16 uur zijn gedaan dezelfde dag kunnen verwerken. Vaak lukt dat wel tot een uur of vijf, maar dat hangt ook af van de pick-up door PostNL. Ik zie dat je 16.40 bij ons een bestelling hebt geplaatst. Helaas kan het dan gebeuren dat de bestelling de volgende dag kan worden verzonden. Dat betekent niet dat onze medewerkers de bestelling niet "gauw verwerken" willen, maar dat die dag de pick up kennelijk vroeg was. Vriendelijke groeten, Arno van SpeelGoedNL
Pluspunten
- snel en netjes geleverd - groot assortiment
Pluspunten
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Top.
Pluspunten
Netjes verpakt en stipte levering, super!