Pluspunten
Alles top!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goede service! Een medewerker heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat mijn zoontje zijn Lego kreeg.
Pluspunten
Vlotte levering, keurig geleverd!
Mogelijkheid om Bruna etc als afhaalpunt op te geven.
Pluspunten
Snelle en tijdige levering, van in mijn geval Lego. Daar kan niet zo veel mis mee gaan.
VerbeterpuntenIk kreeg geen enkele bevestiging van de aanschaf verzending of aflevering van het pakketje. Ik dacht eerst dat er iets mis was gegaan en wilde nog storneren, maar toen werd het al geleverd.
Beste Lindy, Wij ontvingen een beoordeling van je met onvoldoendes op communicatie en betrouwbaarheid. Wat vervelend om te horen dat je in onzekerheid was of het pakket wel verzonden zou worden. En wat vervelend dat je onze bevestigingen niet hebt ontvangen. Wij versturen altijd direct een bevestiging van je bestelling en ook wordt er door ons een track&trace code verzonden. Ik heb het nagekeken en beide bevestigingen zijn naar je e-mailadres verzonden. Ik ben bang dat de e-mails misschien in de ongewenste e-mail zijn terechtgekomen? Ik hoor het graag van je. Vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snelle levering. Alles netjes verpakt!! Leuke legoset die moeilijk te vinden was hier gevonden
Pluspunten
Goed en netjes ingepakt!
binnen 1 dag proberen te leveren als je voor 8 uur heb bestelt
Pluspunten
lage prijzen ,snelle levering en goede verpakking
Pluspunten
Prima ingepakt en snel verstuurd.
Pluspunten
Super goed verpakt en persoonlijk! Snel geleverd! Concurrerende prijzen!
VerbeterpuntenJa, ga zo door! Echt een voorbeeld bedrijf!