Pluspunten
Prima bedrijf, binnen 3 dagen geleverd. En het produkt hier als goedkoopst gevonden.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Lego goedkoper dan bij andere aanbieders.
Pluspunten
Snelle en goede levering, er was een nazending en ik ben daar direct van op de hoogte gesteld, zodat ik niet 2x naar het afhaaladres hoefde.
Pluspunten
Goede voorraad en actueel aanbod weergegeven
VerbeterpuntenNieuwsbrief met aanbiedingen en acties
Beste Henk, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wij hebben inderdaad een nieuwsbrief met aanbiedingen en acties. Je kunt je hiervoor inschrijven via deze link: https://www.speelgoednl.nl/informatie/nieuwsbrief Ook zijn wij te volgen via Facebook: www.facebook.com/speelgoednl. Zo blijf je altijd van alle acties op de hoogte. Tot ziens bij SpeelGoedNL! Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
Leuke persoonlijke notitie bij de bestelling. Snelle levering.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.en het bezorgen. Groeten, Christel Mulkens
Pluspunten
Heel treveden
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima service en snelle verzending.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service voor een goede prijs
Pluspunten
Voor het eerst besteld op deze site. Verliep zoals gecommuniceerd door het bedrijf. Veel keus in LEGO. Fijn! In de winkels ligt niet veel.
VerbeterpuntenEnige wat ik minder vond was de hoge bezorgkosten.
Pluspunten
Ik heb nog nooit een bestelling zo snel binnen gehad, top.
Pluspunten
Prima prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenProdukt was vooraf betaald. Dit was op afhaallocatie niet duidelijk. Onnodige vertraging en irritatie omdat dit uitgezocht moest worden.