Pluspunten

Blueprint is een blauwdruk van hoe een bedrijf zou moeten zijn: Overzichtelijk, gruwelijk vet, vriendelijk en TURBO. Ik en m'n huisgenoot zijn instant fan geworden. Vette brillen met dikke bescherming en solide structuur. En een service waar je in je stoutste dromen niet over durft te dromen! Helden zijn het en sneller dan je schaduw!!!

Pluspunten

Goede service en kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, prima zonnebril! Kijkt heel relaxt en totaal geen schitteringen.

Misschien een iets stevigere brillenkoker meeleveren, mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Pluspunten

7/10

1) Het pakje werd afgeleverd bij mijn huis, terwijl ik nooit thuis ben (en ik wist dit op voorrand).... Ik had jammer genoeg niet de optie om een afhaalpunt te selecteren waardoor dit voor het transport ook minder werk en eenvoudiger kon verlopen. Een andere optie is om een afhaaluur/datum te kunnen meegeven via de bestelling wanneer je thuis bent. 2) Een veel te grote doos wat betreft volume ... Zeker voor 3 zonnebrillen. Oplossing: kleiner doostypes ?

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Goede kwaliteit, snel geleverd

4 stars: good service, well treated

Positive

The sunglasses are really nice and quality is really great as well!

Suggestions

I orded sunglasses online and it was supposed to be delivered within 7 days but after 8 days I send an message that I didnt recived them and the only outcome was that something went wrong and they sending them right now without any apology. After it the sunglasses were delivered in 3 days which is perfect but Im worried that if I would didnt send the email I would never recived them even that I paid upon the first order.

Pluspunten

Snelheid van levering

Niet van toepassing

Pluspunten

Heb een ashrock gekocht zit super, was er erg blij mee. Na 3 dagen brak scharnier af. dit via mail gemeld bij blue print. Zelfde dag nog antwoord. Volgende dag een oplossing. Derde dag kosteloos een nieuw frame opgestuurd gekregen. Dat is nog eens service. Nog bedankt Hanna ;-)

5 stars: perfect, definitely recommended

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van het product. Zonnebril van goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit brillen.

Losse onderdelen verkopen

Pluspunten

Goede klantenservice!

Pluspunten

kwaliteit brillen... had er vorig jaar 1 gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb er 3 extra besteld (sale). 1 nieuwe voor mezelf.. en 2 voor eventuele kado's..

Ik ben niet zuinig met mijn bril maar de coating van mijn eerste bril begon los te laten alsof hij na teveel zon begon te vervellen. Desalniettemin superblij met mijn bril.

Pluspunten

Snelle levering en goed in gepakt!!

Pluspunten

Duidelijke snelle service

Amsteldijk 216

1079 LK Amsterdam