4 stars: good service, well treated

Positive

Easy to use product. Lenses snap in easily.

Suggestions

The hard case is large and bulky

Pluspunten

Snel! Goede after service!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten

Hoge prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, snelle levertijd

Ik ben niet tevreden met mijn aankoop. Het kost mij in totaal 10 euro om hem terug te sturen omdat hij niet door de brievenbus kan. Ik bewaar hem zonder te gebruiken. Jammer, ga niet nog een keer iets online bestellen bij jullie

Pluspunten

Top brillen....

Pluspunten

Goede klantenservice en snelle respons. Producten zijn erg mooi afgewerkt en van goede kwaliteit.

nvt

Gratis retourneren misschien?

Pluspunten

Het pakketje werd binnen een paar dagen bezorgd. De zonnebril ziet er hetzelfde uit als op de site.

Ik kon/kan geen account aanmaken op de site terwijl ik dit wel graag wil.

Pluspunten

Geweldige snow goggles kan je bij Blueprint bestellen! Via Kickstarter mijn snow goggle besteld. Helaas wat vertraging in het leveren maar Blueprint Eyewear communiceerde dit goed naar haar klanten. Veel contact gehad met de klantenservice hierover, hele goede service en vooral erg vriendelijk!

Misschien in de toekomst klanten geen exacte data o.i.d. geven wanneer bestellingen binnen komen, vooral niet als je afhankelijk bent van andere leveranciers.

Pluspunten

Gave en zeer praktische goggle

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afspraken qua levering etc worden keurig nagekomen, je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van de order

Pluspunten

Pluspunten

Site is duidelijk Snelle service Ruime keuze

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ze konden heel leuk een kickstarter opstarten met allemaal mooie beloftes, maar het is geen goed product dat wordt afgeleverd. Je ziet overduidelijk dat gelijmde delen op sommige plekke helemaal niet goed vast zitten. De maat was niet voor mij geschikt, terwijl er maar 1 maat beschikbaar was. En er werden verschillende versies op de site gezet waardoor je een ander product krijgt dan je verwacht en de levering heeft 2 maanden geduurd. Verre van goed bezig. Heb dit dan ook gelijk geretouneerd. Mvg, Tim

Pluspunten

Prachtige goggle, van goede kwaliteit en goede service!

Doorgeven van informatie over vertraging van bestelling, waardoor wij niet wisten waarom het zolang duurde voor onze bestelling binnenkwam.

Pluspunten

Goede communicatie, eerlijk, rechtuit

Pluspunten

Goede kwaliteit, innovatief, snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Op wintersport had ik bij zeer intensief snowboarden last van condensatie op de BSG2. Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn. Voor de rest dik tevreden!

Pluspunten

Goede klantenservice. Tot nu toe een paar keer gehad dat ik een probleem had met mijn Goggle Lens, en dat werd snel opgelost en ik kreeg een nieuwe lens tot twee keer toe. Erg tevreden hoe dat is verlopen.

Het nadeel is dat ik tot nu toe al twee keer problemen heb gehad met mijn Lens vanwege een productie fout. Doordat het goed wordt opgelost is het geen probleem, maar het is ook niet plezierig.

Pluspunten

Dinamisch, goeie service en top communicatie De Brillen zij super!

Pluspunten

Goede service! Goede return policy! Mooie brillen tegen een goede prijs, vooral dat de brillen heel erg licht zijn is erg fijn, vooral bij het fietsen en sporten! Glazen zijn prettig aan de ogen! Verder ruime keuze in kleuren en modellen.

- jammer dat je maar 1 model zelf kan ontwerpen; - ben nog op zoek naar een iets sportievere bril (model)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Innovatief bv de kickstarter actie Vette goggles (helaas nog niet kunnen testen)

Had de Lemon X besteld, maar deze bleek helaas niet leverbaar omdat er te weinig ingekocht/geproduceerd was.

Pluspunten

Perfecte levering (om 22:15 besteld, volgende dag in huis). Verwachting mbt zowel de producten als levering worden meer dan waar gemaakt!

Vooral zo door gaan!

Pluspunten

Goede communicatie en top service

Amsteldijk 216

1079 LK Amsterdam