1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Moet zeggen dat ik niet geheel tevreden ben over de service.
Ten eerste zien de brillen er vaak anders uit op foto dan ze in werkelijkheid zijn. En daarnaast had ik een custom besteld ik werd hierin getriggerd door een afbeelding op de website waarop een man te zien is met een (tijgerprint) zonnebril met blauwe glazen. Dit was eigenlijk exact de kleur die ik wilde.
Omdat ik graag twee brillen had een met rode glazen en een met een neutraal glas heb ik gekozen voor de custom. Na een teleurstellende eerste zending (waarvan ik enkel 1 van de brillen heb gehouden) ben ik uiteindelijk voor iets heel anders gegaan, deze was niet meer voorradig in deze webshop en daarom via Bol.com aangekocht.
Echter na het retour zenden kreeg ik een mail van Blueprint dat het custom model niet retour had gemogen (deze voorwaarden zou ergens op de website staan vermeld) en of ze de bril daar moesten houden, zonder restitutie of dat ik hem alsnog thuis gestuurd wilde hebben.
Wellicht beter deze voorwaarden DUIDELIJK te vermelden tijdens het bestelproces, de simpele uitvoering van een dergelijke bril lijkt me niet een reden om een retourzending niet te accepteren. Kwestie van een paar andere glazen erin en klaar.
Ik heb nog aangeboden hem te ruilen tegen een andere model, maar ook dit mocht niet baten. Beetje jammer..
Verbeterpunten- duidelijk de voorwaarden vermelden tijdens het bestelproces, enkel de pluspunten zijn goed zichtbaar.
- betere productfoto's om teleurstelling te voorkomen