Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Overzichtelijke website, veel aanbod, goede prijs, snelle levering en last but not least, top kwaliteit! Super tevreden en een aanrader aan iedereen die een fashionable zonnebril zoekt voor een geweldige prijs!

Pluspunten

Mijn eerste blueprint zonnebril kocht ik toen het bedrijf net begon, dit was de midnight black noosa. Toen ik hem binnen kreeg was is verbaasd over de kqalitsit van de bril, de lak was perfect en de glazen! WAUW wat een goede gepolariseerde glazen, rayban kwalitwit, als niet beter! Na twee jaar hier veel plezier van gehad te hebben begon de mat zwarte verf laag echter los te laten... En dit is door zwaar gebruik, zout water, zonne brand en gewoon open in de zon te laten liggen, geen wonder dus. Daarom heb ik een tweede besteld, en weer ben ik verbaasd over de kwaljtwit, de glazen en de lak zijn verbeterd! De lak is een stuk harder nu en minder soft touch en de glazen zijn ook weer verbeterd! Nu hopen dat deze het net zo lang als niet langer vol houdt! Als je dus twijfels over de kwaliteit van de brillen, niet doen! Dit zijn rayban kwaliteit brillen voor een derde van de prijs! Bedankt Bleuprint

Pluspunten

Mooi product. Ook de klanten service is netjes vriendelijk en oplossings gericht. Na een mailtje alles opgelost.

Geen.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt, mooie bril, goede maat en pasvorm. Aanrader!!

Pluspunten

Snelle levering Goede verpakking Mooi compleet pakket ( bril, brillenkoker, schoonmaak doekje.) Erg mooi product.

Andere brillenkoker iets steviger voor de sportievelingen onder ons.

Pluspunten

Snelle bezorging, prijs kwaliteit verhouding zijn meer dan prima!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en zelf samen kunnen stellen van de kleuren van de bril.

Pluspunten

Alles. Geen enkele klacht. Snelle levering. Goed produkt. Krijgt wat je verwacht

Pluspunten

Super mooi disgn Zit lekker Goeie prijs kwaliteit verhouding Snel bezorgt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb helaas niet lang plezier van de bril gehad, tijdens het skiën gevallen en een pootje brak gelijk af en kon er dus niets meer mee. Had gedacht dat de bril daar wel tegen kon maar blijkbaar dus niet. Wel jammer want de pasvorm van de bril en het zicht was super.

Stevigere constructie bedenken zodat de pootjes niet gauw afbreken.

Pluspunten

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, prettige klanten service.

Bril past niet lekker bij mijn helm, pasvorm klopt niet helemaal. Over paar weken testen in de alpen.

Pluspunten

Snelle en correcte service/ levering

Pluspunten

Pluspunten

Hochwertiges Produkt Schneller Versand und stets genügende Informationsbereitstellung von Seiten des Online-Shops

Pluspunten

Mooie verpakking , goede kwaliteit brillen.

Groter assortiment (helmen en mutsen bijvoorbeeld)

Pluspunten

Snelle en goede service. Skibril zeer naar wens

Paar modellen niet op voorraad

Pluspunten

Snel geleverd Mooi design Niet te duur

Aan de scherpe kant kwa prijs Afbeeldingen van iemand die de bril draagt zou fijn zijn, dan zie je hoe het er echt uitziet

Pluspunten

Snelle levering, goede producten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie bril

Bezorging bij het verkeerde adres

Pluspunten

Mijn bestelling werd direct verzonden! Top service!

Het was mij niet duidelijk dat de cadeaubon als pakket verzonden zou worden. Ik dacht dat het in de brievenbus zou komen. Daarom waren wij niet thuis toen het op vrijdag werd bezorgd. Vervolgens de pakketdienst gebeld die een ander bezorgadres hebben ingevuld. Na het weekend werd het pakket alsnog bij mij thuis aangeboden ondanks het aangepaste adres. Uiteindelijk via de site het adres nogmaals aangepast en werd het pakket juist bezorgd. Tip: geef aan dat het per pakketpost wordt verzonden en dat bij aflevering het ondertekend moet worden!

Amsteldijk 216

1079 LK Amsterdam