2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Meer verschillende monturen om zelf te ontwerpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuk dat je kunt customizen, lekker zittende bril! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

- Kleine krasjes op glazen! - Twee maten pootjes? (een kleinere maat erbij) - Kleuren wijken iets af van plaatje op de site - Kleurencombi's: Matgrijs met lichtblauwe spiegelglazen, matt navy blue met gewone glazen, matte glazen?

Pluspunten

Binnen een paar uur mailtje terug nadat je een mail hebt gestuurd. Netjes een mail als je bestelling wat later is.

Pluspunten

Betreft verzending bleuprint snel! Volgende dag email gehad, dat het verzonden was! Alleen helaas pakketje nog niet gehad. DPD geeft aan laad fout dus wacht nog op dinsdag 17juni..

Post nl voor verzending. ;-)

Pluspunten

Duidelijk, snel, overzichtelijk, netjes, servicegericht

Pluspunten

Mooie glazen

Pluspunten

binnen 2 dagen geleverd

geen

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Product is conform verwachting. Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice!! Klein Probleem echt netjes opgelost. Gewoon menselijk. Blueprint bril zit fantastisch en is lekker licht je voelt gewoon niet dat je een bril draagt. Ik ga zeker weten weer een bril bestellen in de nieuwe collecties!!!

Geen. Gewoonweg tevreden

Pluspunten

Snel en goed, niets op aan te merken!

Pluspunten

Zat in een doos dus niets kon beschadigd worden. Snelle levering. Helemaal happy!

Geen, misschien t doosje iets steviger.

Pluspunten

Ruim assortiment, overzichtelijke website, snelle levering en prima kwaliteit. Daarnaast is de prijs ook scherp. Ik ga in de toekomst zeker weer voor Blueprint.

Pluspunten

Volgende dag al in huis!

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag en er werd belooft dat hij voor de verjaardag van mijn man bezorgd zou worden en hij was ook ruim op tijd binnen! Kortom Heel erg tevreden over de producten, de service en de snelle levering!

N.v.t.

Pluspunten

Mooi design,past goed..top!!!!

Op de poten zit erg veel speling!!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle service. Uitstekend product

Pluspunten

snelle levering duidelijke site goed product

Pluspunten

De communicatie uitstekend

Misschien een vorm van de bril op ware grote om uit te knippen. Kun je kijken wat het beste staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke Trendy brillen!

Nog geen 5 sterren, bij opmerking vroeg ik om blauwe spiegelglazen. Ik had een foto op instagram gezien en er stond een vraag van iemand welke bril dit was. Toen stond er als antwoord dat je op verzoek ook de blauwe ipv de orange glazen kon bestellen bij de Elba ppanterprint. Helaas heb ik toch met oranje glazen ontvangen. Nu even kijken hoe ik dit kan oplossen?

Pluspunten

super snelle levering alle communicatie verloopt goed en duidelijk Mooie en hippe marketing/foto's spreken mij erg aan.

brillen iets beter schoonmaken voor verzending, bij mij zat er viezigheid op glas

Amsteldijk 216

1079 LK Amsterdam