Pluspunten

Super kwaliteit en lekker licht.

Pluspunten

Duidelijke site Bestel en betaal methode zijn helder en duidelijk Snelle levering Fantastische zonnebril (montuur en stijl) Goede glazen met rustig zicht aan je ogen Leuke prijs Vele leuke reacties uit mijn omgeving

Nog iets meer naamsbekendheid genereren, want deze bril is bij (bijna) iedereen in trek!

Pluspunten

Goede kwaliteit glazen Ontwerp

Pasvorm Scharnieren Gewicht (hij is erg licht, hierdoor krijg je het idee dat je geen kwaliteit krijgt. Ik moet hier waarschijnlijk zelf gewoon aan wennen)

Pluspunten

Website ziet er overzichtelijk en prima uit. Op de website kan je makkelijk je keuze maken en vinden. Responstijd als er een vraag stelt is snel in informatief.

Het samenstellen van je eigen bril, hierin zo misschine meer keuze ingemaakt kunnen worden (verschillende kleuren)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Originele brillen, goede uiterlijke verzorging (verpakking), goede kwaliteit

Uitbreiding van de collectie - of de mogelijkheid om meerdere soorten modellen zelf te designen

Pluspunten

Leuk design, licht montuur en prima heldere glazen!

evt grotere flexibiliteit voor customer designs (montuur, tekst, etc)

Pluspunten

- Snelle bezorging - Mooie brillen - Goede, stevige verpakking

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, mooi producr, redelijke verzendkosten, snelle levering.

Pootjes van bril zaten niet stevig vast. Gelukkig had ik een kleine schroevendraaier in huis.

Pluspunten

snelle service en leuke brillen,

ook maten voor kinderen in toekomst? ik was op zoek naar een doorzichtig frame, maar die was er helaas niet

Pluspunten

Snelheid, gemak, overzichtelijk, duidelijk

Persoonlijk zou ik het prettig vinden om bij het bestellen ook foto's op de site te zien van een model die de betreffende bril in de gewenste kleurencombinatie draagt. (Soort pasfoto met bril).

Pluspunten

Alles

Populaire disigns in de shop

Pluspunten

Pluspunten

Flexibel kijkt goed kleurrijk

Dat alle brillen met een veermechaniek woorden uitgevoerd

Pluspunten

Volgende dag meteen geleverd met alles er op en aan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ze zien er leuk uit op internet en zijn ook leuke zonnebrillen

het is net alsof je plastic in je handen hebt en niet echt tegen een stootje kan ik heb hem ook daarom weer retour gestuurd ik vond het de 40 euro niet waard voor wat lijkt op een stuk plastic.

Pluspunten

Snelle levering, mooie zonnebrillen!

Pluspunten

Gemakkelijk en snel bestelproces. Weinig verschillende monturen, maar door alle opties juist wel een heel groot assortiment, en de bril zit goed!

Het enige dat ik kan bedenken is het toevoegen van een betaalmethode als afterpay of met acceptgiro en misschien een iets uitgebreidere voorraad indicator waarmee aangegeven word wanneer jullie het product weer op voorraad verwachten.

Pluspunten

mooie, flexibele bril. Niet geheel spiegelende glazen (je kunt er gedeeltelijk doorheen kijken vanaf de 'buitenkant'), prettig voor andere

Vrij lichte bril

Pluspunten

Snelle levering, eenmalig retourneren

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Super service. Bij probleem van een product werd niet moeilijk gedaan. Ik kreeg snel reactie en er werd direct een nieuwe bril getsuurd. Top Site!

geen

Pluspunten

De brillen zijn snel en goed verpakt verstuurd. binnen 2 dagen had ik het pakketje al ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer mooie en licht gewichten zonnebrillen!! Goede afhandeling van eventuelen schade of onderstaand antwoordt.

Ik heb al van meerder mensen vernomen (inclusief mezelf) dat er in het midden van de glazen, precies bij de ogen doffe ronde plekken zitten. Dit was wel allemaal bij een clifton bril.

Pluspunten

Snelle super service!!

Niks echt top!!

Pluspunten

relaxte site, kwalitatief goede producten, snelle levering, correct verpakt

Ik vind het hoesje die ik er bij kreeg, spijkerstof, echt belachelijk lelijk en totaal niet bij de bril passen.. sorry.. Wel goede kwaliteit overigens!

Pluspunten

Snel bezorgd Goedkoop Fijne bril, goede glazen

Misschien iets steviger materiaal Glazen nog iets minder doorschijnend maken

Amsteldijk 216

1079 LK Amsterdam