Blij te horen dat u tevreden bent. Team Kantoorartikelen.nl wenst u een Goed en Mooi 2023
Dat is een mooi compliment, dankjewel Vivienne Team Kantoorartikelen.nl wenst je een Goed en Gezellig 2023
Altijd goed om te horen. Team kantoorartikelen.nl wenst je een Goed en Mooi 2023!
Fijn om te horen. Team Kantoorartikelen.nl wenst u een Mooi en Goed 2023
Dat is een mooi compliment Eric! En fijn om te horen dat ook de verzending met de Kerstdrukte goed is verlopen. Alvast een gezellige jaarwisseling gewenst. Groeten van Team kantoorartikelen.nl
Fijn te horen Wendy. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Beste Mathilde, Dat is vervelend om te horen. We hebben het even nagekeken en je hebt gelijk, jouw bestelling is door onderbezetting in ons magazijn met vertraging verzonden en er staan inderdaad enkele artikelen in backorder. Normaliter had dat we op het moment van bestellen zichtbaar moeten zijn middels een status "langere levertijd" bij deze artikelen. Onze excuses voor het ongemak, we gaan alles zo snel mogelijk nasturen. Vriendelijke groeten Jorgen Sweers, salesmanager
Goed om te horen Jan. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Bedankt voor je compliment Boudewijn. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Hallo Patricia, bedankt voor jouw feedback. De afgelopen maanden waren heel veel artikelen slecht leverbaar (papier, artikelen met chip en zowat alles wat uit China komt). Daarnaast was/is er onderbezetting in de hele logistieke keten. Met als gevolg dat er veel vertragingen zijn opgetreden. Heel vervelend, excuses daarvoor. Het goede nieuws is gelukkig dat de voorraden weer goed aangevuld worden en dat ook de vervoerders hun zaken beter op order krijgen, de vertraging betreft daar nu nog 5-7% van de pakketten. Hopelijk houden ze deze stijgende lijn de komende maanden vol. Hartelijke groet, Jorgen Sweers Salesmanager
Goed om te horen dat u tevreden over ons bent. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Fijn te horen Hans! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Een dikke 10 daar zijn we heel blij mee , Gerdien Dankjewel! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Beste Dick, Het klopt wat je zegt, vooral de verpakkingen van het A3 papier springen snel open. Dit probleem is bij ons bekend en wij zijn druk bezig om hier een oplossing voor te vinden. Als je beschadigde pakken ontvangt, laat het ons weten dan ruilen wij deze graag voor je om. Bedankt voor je feedback. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Thanks voor het mooie compliment. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Altijd heel fijn om te horen Ewout! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Bedankt Karin Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Fijn dat jullie zo tevreden over de service zijn, daar doen we het ook voor. Alvast een mooi weekend. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl.
Goed om te lezen dat jullie zo tevreden over ons zijn Suzanne ! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Bedankt John! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Altijd leuk om te horen Jan. Bedankt ! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Dat is een mooi compliment Max ! Wat de verpakking betreft heb je helemaal gelijk. Wij zijn daarover in gesprek met onze logistieke partners. Het probleem is dat de bestelling in het magazijn volledig automatisch verpakt wordt en het doorvoeren van wijzigingen omtrent het verpakken veel tijd en voorbereiding eist. Dank voor je feedback Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Mooi om te horen, zo vroeg op de ochtend! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Dat zijn 2 complimenten, mooi om te horen! Groeten Team Kantoorartikelen.nl