Pluspunten
- Snelle levering - Overzichtelijke website
soms zijn producten lastig te vinden op website
Ik had om 16.02 mijn bestelling verzonden dus te laat voor de volgende dag. Gebeld naar de klantenservice die via handmatig doorgeven zou regelen dat het toch de volgende dag er zou zijn. Wij blij! Echter dit is niet gelukt. Jammer van de toezegging! Verder wilde de bezorger de spullen niet de trap op bij ons bij de receptie leveren en liet het beneden staan. Jammer! Met hakken kunnen wij dames geen zware dozen tillen.
Pluspunten
Heel ruim assortiment met veel keuze in diverse producten en prijzen. Je kunt altijd terugzoeken in vorige orders en het product nogmaals bestellen. Een keer vooruit betaald en nu als bedrijf op rekening betalen.
VerbeterpuntenDoor grote hoeveelheid producten soms lastig iets te vinden op de site.
Pluspunten
Karin van de afdeling verkoop denkt altijd goed mee en doet zich alle moeite om een eventueel alternatief artikel voor je te vinden.
Makkelijker kunnen retourneren zonder extra kosten.
Levering duurt veel te lang nog steeds niets ontvangen
Pluspunten
Toegankelijk voor vragen. Duidelijke communicatie. Doen zich veel moeite.
VerbeterpuntenZoeken naar artikelen binnen de webshop vereenvoudigen.
Pluspunten
Makkelijke bestelsite, met een groot assortiment en een scherpe prijs.
Website is wat onoverzichtelijk
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en gunstige prijs
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek