Zeer tevreden of de dienstverlening en communicatie.
Dankjewel Edwin ! Groetjes Team Kantoorartikelen.nl
Goede kwaliteit en snel geleverd
Bedankt voor deze mooie review Tinus, en hopelijk tot een volgende keer. Veel groeten Team Kantoorartikelen.nl
Kreeg een nieuwe doos geleverd
Beste Marian, Je klacht is volkomen terecht. Wij hebben DHL hier op aangesproken. Als het goed is zijn de beschadigde artikelen kosteloos nagestuurd. Excuses voor het ongemak. Team Kantoorartikelen.nl
Originele beoordeling
Slecht
Zoals hierboven beschreven
Dankjewel Maurice. We genieten hier van zulke complimenten. Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Goed, ook administratief een keurige afhandeling.
Superbedankt Chris !
binnen 24 uur
Dankjewel Leon !
Ruim assortiment, goede prijs en super snelle levering.
Wat een fijne review. Worden wij helemaal blij van Esther. Veel groetjes Team Kantoorartikelen.nl
Volgens mij past het pakketje door de brievenbus en inderdaad niet die grote doos waar je ook 3 kilo aardappelen in kunt vervoeren. Bovendien is het wenselijk een andere vervoerder dan DHL te nemen. Gistermiddag voor niets de hele middag thuis gezeten. En het is niet de eerste keer bij DHL.
Wat vervelend om te horen Jan. Ik koppel je klacht terug naar onze logistiek verantwoordelijke. Wel tof dat we toch een tien van je krijgen !!
eerst hebben we geinformeerd of produkt op voorraad was daarna besteld volgende dag was het al bezorgd
Wat een fijne review Pieter. Veel dank en veel groetjes Team Kantoorartikelen.nl
Goede winkel. Men komt de beloofde afspraken waar.
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Jouw review stellen wij zeer op prijs. Veel groetjes Team Kantoorartikelen.nl
Snelle levering, prima verzorgd!
Dankjewel Martinus !!
Pol
Beste Pol, Wij sturen iedereen een track en trace link, wellicht is deze in jouw spambox terecht gekomen ? De bezorger hoort het pakket vanzelfsprekend niet zomaar bij de buren af te geven, onze excuses hiervoor. We zullen dit bespreken met de bezorgdienst. Vriendelijke groeten Jorgen Sweers, salesmanager
ik dacht dat het om een degelijke bestekbak ging , maar bestek valt er uit, er is geen plaats genoeg, kreeg het aangestuurd met alle messen los in de kartonnen doos ipv in de bestekbak
Beste Catherine, Jammer om te horen dat de bestekset wat tegenvalt. Er staat echter wel heel duidelijk bij vermeld dat het om wegwerpbestek gaat, het is gemaakt voor eenmalig gebruik. vanzelfsprekend kan de set gewoon retour. Vriendelijke groeten Jorgen Sweers, salesmanager
Van de 50 standaard ordners welke ik heb besteld, heb ik slechts een gedeelte ontvangen. Jammer, want er was aangegeven dat er voldoende voorraad was. Was beter geweest wanneer ik dit vooraf had geweten.
Hopelijk volgt de rest van de ordners snel. Wij geven overigens geen aantallen aan qua voorraad, alleen of het artikel op voorraad is of niet. In dit geval lag er niet voldoende voor het door u bestelde aantal. Binnenkort lanceren we onze nieuwe webshop en daar worden wel de aantallen vermeld. Bedankt voor uw order en review!
alle artikelen hebben wij in goede orde ontvangen
Is vervat in de zin als hoofding.
Heel fijn om te horen, Georges. Veel groetjes Team Kantoorartikelen.nl
Verpakking (omdoos) van zwaardere artikelen kan beter (steviger).
Bestelling gisteren geplaatst en nu al in huis!
Ik bestel al een tijdje mijn Puro koffie cups Caffè crème bij Kantoorartikelen.nl. Lekkere koffie en snelle bezorging.
Hallo Loekie, je hebt goede smaak want die Puro koffie is niet alleen heel lekker maar ook nog eens duurzaam. Dank voor je bestelling en de mooie review. Veel groetjes van Team kantoorartikelen.nl
Er was geen bericht van verzending of track & trace code gezonden.
Beste John, Dank voor je bestelling en voor je feedback. Vervelend dat de bezorger een dag te laat was en dat je geen trackingcode had. Die versturen we normaliter altijd. We laten onze IT-ers uitzoeken waarom jij die code niet hebt ontvangen. Excuus voor het ongemak en vriendelijke groeten, Jorgen Sweers , salesmanager
Netjes en snel geleverd
Bedankt voor de mooie review ! Veel groetjes van Team Kantoorartikelen.nl
Producten snel geleverd, blij mee.
Beste Sharon, Bedankt voor de mooie review ! Veel groetjes van Team Kantoorartikelen.nl
Voor het betreffende artikel stond op de website dat het de volgende dag geleverd zou worden. Na betaling krijg je een mail met een andere datum een week later. Ook op die datum niet geleverd, daar krijg je geen mail van. Als je fan kijkt in de orderstatus zie je dan een datum die nog weer 11 dagen later is. In totaal dus 19 dagen op artikel moeten wachten, ipv 1.
Hallo Hilde, Heel vervelend om te horen. Normaliter zou dit niet mogen gebeuren omdat wij altijd real-time voorraad status vermelden. We gaan uitzoeken wat er gebeurd is en we zullen dit naar jou terugkoppelen. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten Jorgen Sweers, Salesmanager
Het is de eerste keer dat ik via jullie iets besteld en ik was blij dat ik überhaupt heb gevonden en dat het ook (op z'n voor mij korte termijn) toch op tijd binnen was. Her was ook nog precies hoe/ wat ik wilde. Ben er echt blij mee.
Beste Juklan, fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Dankjewel voor de mooie review. Groetjes Team Kantoorartikelen.nl
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek