Geen opmerking

Makkelijke site, snelle levering. Top

prima levering

lekker snel!

Klantenservice uitstekend -

De bestelling is op tijd verzonden. Helaas is er iets misgegaan met de bezorging. Jacqueline van kantoorartikelen heeft me meteen gebeld en achteraan gegaan. Goede oplossing voor aangeboden. Ik vind telefonisch contact heel fijn. Meeste andere winkels willen alles via email doen. Dank je!

Snelle en vlotte levering

Netjes en correct verpakt

Excellent service

Professional & friendly staff. Fast delivery

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Ik vond op de website vrij snel wat ik nodig had. Ik had het ook heel snel in huis, volgende keer ga ik weer naar kantoorartikelen.nl.

Snel en goed...

Snel en goed geleverd, dank

Goed maar kan worden verbeterd

Positief te woord gestaan aan telefoon en medewerkster is nagekomen wat is beloofd, echter is nalevering van artikelen nog steeds niet gebeurd. Chauffeur GLS te gehaast en geeft klant geen gelegenheid een en ander te verifieren, dat is jammer

Snelle perfecte levering

Heel goed en kundig telefonisch advies. De bestelling werd snel gebracht.

Goede en snelle levering

Eenvoudig te bestellen via de webshop, snel verzonden, artikel in goede staat en netjes verpakt ontvangen.

de eerste ervaring is een prima ervaring

de eerste ervaring is een prima ervaring

Artikelen op tijd geleverd, top!

Veel duurzame producten in assortiment

Vlotte levering Veel duurzame producten in assortiment

prima service

Een goede en betrouwbare service, zullen we vaker gebruiken

Prima bedrijf!!

De thee die ik besteld had, werd op tijd geleverd.

Snelle perfecte levering.

Prima verzorgd en zeer snelle levering

Een zeer vlugge afwerking van mijn bestelling met een perfecte verzending

Goedkoop(er), snelle levering, alles gekregen zoals besteld. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik uiteraard bij jullie!

Waardeloos.

Ik heb een dure (in mijn beleving) nietmachine bij ze besteld, plus nog een aantal aanvullende artikelen. Uiteindelijk na lang zoeken heb ik de gewenste (dacht ik) nietjes bij deze machine mee besteld. Na binnenkomst van de bestelling bleken deze nietjes echter niet te passen en na lang zoeken op de website bleek dat Kantoorartikelen.nl de wel gewenste nietjes niet eens in haar assortiment had. ik heb de volgende dag de goede nietjes direct bij een van hun concurrenten wel gevonden en binnen 24 uur ontvangen en niet dagen lang op de bestelling moeten wachten zoals dat wel het geval bij Kantoorarrikelen.nl was. Ik ben (en was bij deze) een nieuwe klant voor hen

netjes en wel een dagje later maar het moest ook wel naar belgie toe

super

Zeer goede ervaring

Snelle levering en netjes verpakt. Komen de afspraken netjes na.

Nijverheidsstraat 10

6433 JZ Hoensbroek