Pluspunten
Alweer super geholpen !
We vallen in herhaling; SUPERBEDANKT voor deze dikke 10 !
Linda, namens ons hele team; heel heel erg bedankt. Van een tien worden we altijd heel blij! Veel groetjes van Team Kantoorartikelen.nl
Dankjewel Monique !
Beste Walter. Superbedankt zeg voor jouw mooie review. Veel groeten van heel ons team. Kantoorartikelen.nl
Waanzinnig bedankt voor jouw bestelling en voor deze dike 10. Veel groeten van heel ons team. Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Hallo Rolf, we worden helemaal blij van klanten zoals jij. Heel erg bedankt namens iedereen bij Kantoorartikelen.nl
Patrick...heel heel erg bedankt voor deze TIEN ! Hartelijke groeten Team Kantoorartikelen.nl
Heel erg bedankt voor je bestelling en voor deze mooie beoordeling. Vr gr Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Goede prijzen die ook voor de particulier toegankelijk zijn. Tevens een zeer snelle levering.
VerbeterpuntenIk had graag een verzendbevestiging willen ontvangen per mail. Ik wist nu niet wanneer het pakket verzonden was, geleverd zou worden en welke partij het pakket zou leveren.
Hallo Mike, superbedankt voor deze 10 maar vooral voor je feedback. Omdat we vanuit meerdere magazijnen werken is de Track+Trace een drama..maar we zijn bijna zover dat we een werkende versie kunnen meesturen. Nog even geduld. Veel groeten Team Kantoorartikelen.nl
Hartelijk dank voor deze mooie review. Veel groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
mooi assortiment. Ben erg tevreden met wat ik besteld heb. Voldeed volkomen aan mijn verwachtingen. Ook snelheid van levering prima!
Beste Elly, Hartelijk dank voor je bestelling en voor deze mooie review. Veel groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
snel geholpen toen ik zelf er niet uitkwam met betaling. De bezorging was precies volgens afspraak. Snel bestellen en afrekenen. Het product was prima
Beste Helen. Wat leuk dat je aan ons denkt, leuke opsteker zo'n mooie 10 ! Veel groeten Team Kantoorartikelen.nl
Bedankt voor de mooie review Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvy
Beste Mieke, wat een mooie review. Danke je ! Veel groeten Team Kantoorartikelen.nl
Hartelijk dank voor deze mooie review en een gelukkig 2019. Veel groeten team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Bestelling netjes en snel geleverd
Hallo Barry, dankjewel voor deze mooie review en een gelukkig 2019. Veel groeten team KantoorArtikelen.nl
Paul, superbedankt voor deze 10 ! We wensen je een gelukkig 2019. Veel groeten team KantoorArtikelen.nl
Voor 16.00 uur besteld is niet de volgende werkdag geleverd. Terwijl artikelen op voorraad waren.
Dankjewel voor je bestelling en je feedback. De decembermaand is dit jaar helaas zeer chaotisch verlopen bij veel vervoerders. Onze partner GLS is daar helaas geen uitzondering op, we gaan dit zeer zeker met ze bespreken. Sorry voor het ongemak!. Vrgr Jorgen Sweers, Salesmanager
Pluspunten
nog geen ervaring
Verbeterpuntengewenst product op uw website niet gevonden, andere keuze besteld. afwachten of het bevalt.
Pluspunten
Goed. Snel geleverd
Pluspunten
Die nieuwe cartridges zijn echt super !
Beste Eli, Dank voor je bestelling en voor je review. Is er iets misgegaan met de levering ? Mail het svp even naar ons algemeen mailadres, dan gaan we uitzoeken hoe we het op kunnen lossem. Excuses voor het eventuele ongemak. Vr gr Jorgen Sweers, Salesmanager
Beste Carin, we doen er een strik omheen en we leggen je review onder de kerstboom. Dankjewel namens ons hele team !!!
Pluspunten
Redelijk snelle levering alleen wel handig als er een track en trace bij was.
VerbeterpuntenTrack en trace
Beste Renaat, dank voor je order en voor je feedback. De nieuwe Track+Trace (die wél werkt) is bijna klaar. Fijne kerst alvast. Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek