Pluspunten
gecompliceerde grote bestelling, hulp gevraagd bij de binnendienst, levering exact conform de gemaakte afspraken.dag
Wat een mooie review. Dankjewel voor je bestelling ook. Hopenlijk tot een volgende keer weer. hartelijke groeten, team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
vlotte en snelle levering
Dankjewel voor je bestelling en voor je mooie review. Veel groeten, team KantoorArtikelen.nl
Dankjewel Mathias ! Mooie review, fijn hoor. Vriendelijke groeten van ons hele team.
Pluspunten
Nieuwe huismerkcartrdige uitgeprobeerd. Super en goedkoop, dank voor de tip !
Ze zijn goed he, die nieuwe TCF cartridges. We hebben tot nog toe geen enkele klacht erover gehad dus deze blijven we in het assortiment houden. Dank voor de mooie feedback en veel groeten van Team kantoorArtikelen.nl
Trackentrace code, dan weet de klant waar hij rekening mee moet houden.
Dankjewel Sander en hopelijk tot een volgende keer. Vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Scherpe prijzen en telefonische bereikbaarheid
VerbeterpuntenMail sturen met track en trace gegevens zodra de zending is verstuurd
Dankjewel voor je mooie en nuttige review Arti. We leggen momenteel de laatste hand aan de track+trace. Dit was nogal een complex project vanwege de verschillende platforms die gekoppeld moeten worden. Maar hij is bijna klaar. Vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Ik heb het product gevonden wat ik zocht voor een redelijke prijs. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen aangezien ik het nog niet voldoende in gebruik heb gezien.
VerbeterpuntenHet stoorde mij dat er op de site vermeldt staat dat het de volgende dag geleverd zou worden en dat niet het geval was maar pas een kleine week later. Toen ik belde wanneer het geleverd zou worden kreeg ik daar een heel verhaal over dat het uit een ander magazijn moest komen, met voorbeelden van andere klanten erbij. Daar zat ik helemaal niet op te wachten! Als er op de site staat dat het de volgende dag geleverd wordt ga ik daarvan uit anders moet er gewoon bij bepaalde producten staan dat er een langere levertijd is.
Beste Karen. Dankjewel voor je order en voor je feedback. Bij dit artikel staat dat de voorraad onbekend is. Dat geeft wel een beetje aan dat je er niet helemaal op kunt vertrouwen maar we gaan deze melding wat concreter vormgeven. We gaan uit zekerheid een levertijd van 5-10 dagen bij dit artikel melden. Vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Heel erg bedankt voor de bestelling en voor deze mooie review. Veel groeten, Team Kantoorartikelen.nl
Beste Ed, Heel erg bedankt voor deze mooie review. Hopelijk tot een volgende keer !Veel groeten, Team Kantoorartikelen.nl
Yes ! Weer een tien, superbedankt!
Dankjewel voor deze mooie review. Groetjes Team kantoorArtikelen.nl
Pluspunten
alles prefect prima
Verbeterpuntengeen
Met deze review maak je onze dag goed. Heel erg bedankt namens ons hele team. Grtjs Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Vlotte levering, Gebruiksvriendelijke site
Dankjewel voor het mooie compliment Metje. Zijn we heel blij mee. Vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
tevreden over mijn bestelling
Dankjewel voor je bestelling en voor die dikke tien bovendien ! grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Beste Bart, Hartelijk dank voor je bestelling en voor je mooie review. Daar worden wij erg blij van. Veel groeten, Team KantoorArtikelen.nl
Yes een TIEN !! Dankjewel
Een rolletje tape in een grote kartonnen doos is slecht voor het mileu. Het had gewoon in een enveloppe gedaan kunnen worden. Kon het ook nog eens door de brievenbus (goedkoper).
Heel erg bedankt Peter. Namens ons hele team. Vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Beste Jolanda, Dank voor je review. Ik begrijp dat er iets mis is gegaan met de levering of levertijd ? Stuur ons even een mailtje, dan kijken we even of er nog iets aan te doen is. Vr gr Jorgen Sweers - Salesmanager
Dankjewel voor de mooie review . Hartelijke groet Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Goede webshop, Vandaag besteld morgen in huis. Top.
Superbedankt voor deze mooie review !.. Veel groeten Team Kantoorartikelen.nl
Hartelijk dank voor de review, vr gr Team KantoorArtikelen.nl