Pluspunten
Informatie verkregen van Esther was helder en concreet. Is echter niet tot levering gekomen.
VerbeterpuntenBedrijf reorganiseren en een andere aanlever maatschappij in de hand nemen.
Beste Marjo, Dank voor je bestelling. Dit is helaas zo'n zeldzaam geval waarbij een externe partij (vervoerder) zijn werk niet goed doet. Maar wij blijven verantwoordelijk, vanzelfsprekend. Jammer dat het zo gelopen is, onze excuses Marjo. Vriendelijke groet Jorgen Sweers, Salesmanager
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, vr gr Team Kantoorartikelen.nl
Heel erg bedankt Chantal. Met een 10 maak je onze dag helemaal goed!!
Pluspunten
Prima prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenWebshop mag aansprekender, maak het meer uitnodigend en creëer meer beleving om zo meer klanten te trekken. Nu redelijk saaie uitstraling.
Beste Roy, bedankt voor je review (en voor je bestelling). We gaan met je feedback aan de slag. vrgr Jorgen Sweers, Salesmanager
Pluspunten
Top !
Hartelijk dank voor deze mooie review ! Team KantoorArtikelen.nl
Rex, superbedankt. We zijn heel blij met je 10 ! Veel groeten, team Kantoorartikelen.nl
Heel erg bedankt !
Hartelijk dank voor je mooie review Martin Grtjs Team KantoorArtikelen.nl
Dank voor het geven van de review en fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel groeten Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Niets op aan te merken. Snelle levering. Netjes verpakt
VerbeterpuntenNiets wat mij betreft
Beste Perry, dankjewel voor deze super aanbeveling! Top!
Pluspunten
prima website
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor de mooie review Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Hartelijk bedankt voor de mooie review, zijn we blij mee. Grtjs team kantoorartikelen.nl
Pluspunten
goedkoop en snel
Juuuuj, een 10 ..... Dankjewel !!!
Bezorgdienst ws zo laat, dat ik er uiteindelijk voor die dag niets meer aan had... Daar ging de vlotte levering :-(
Beste Hetty, Dat is jammer om te horen zeg. Wil je het artikel retourneren ? Laat maar even weten. Vrgr Jorgen Sweers, KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Zowel prijs als leversnelheid prima
VerbeterpuntenHad wat problemen met het opzoeken van "tandenstokers (groot verpakking)".
Dankjewel voor de mooie review. Onze zoekfunctie krijgt binnenkort een ander algoritme, dan moet het beter gaan. vrgr Team kantoorArtikelen.nl
Pluspunten
prima site, snelle levering
Verbeterpuntenproduct is duur, maar was overal duur. Verpakking had minder gekund, waren 5 Leitz inhangsnelhechters in doos. Had gewoon in grote enveloppe in brievenbus gekund. Voordeliger voor jullie en voor het milieu
Hartelijk dank voor je bestelling en voor je review. We gaan je feedback bespreken met ons magazijn. Vriendelijke groet, Team Kantoorartikelen.nl
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Team KantoorArtikelen.nl
Mooie review Jasper, hartelijk dank ! Veel groeten, team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
ik wil mijn naam en mailadres (cq persoonsgegevens) niet bekend maken!!!
VerbeterpuntenGraag Track & Trace, Vr.gr. E.
Pluspunten
Het is een prima bedrijf geen op of aanmerkingen
Heel erg bedankt Anneke, met een 10 maak je ons superblij. Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Ik ben blij dat mijn geld binnen een redelijk termijn is terug gestort.
VerbeterpuntenIk kreeg tot drie keer toe een mail waarin stond dat de levering van het product dat ik besteld had met 14 dagen verlengd was. Bij de derde mail besloot ik te bellen en bleek het product niet leverbaar. in plaats van excuses werd mij verteld dat ik geluk had dat ik gebeld had omdat het om een automatische mail ging die ik elke week op nieuw zou hebben ontvangen. Ik kreeg de optie om mijn bestelling te annuleren of een vergelijkbaar product uit te zoeken maar voor het vergelijkbare product moest ik wel bij betalen. Ik heb mijn bestelling laten annuleren en het product ergens anders besteld. Ik ben met name zeer ontevreden over de communicatie, zowel telefonisch als via de mail.
Beste Dulcie, onze excuses voor de gang van zaken. Dit is beslist niet representatief voor onze organisatie dus we zullen de betreffende medewerker(s) hierop aanspreken. Er zijn wel verzachtende omstandigheden (onderbezetting ivm vakantie en de enorme run op airco's en ventilatoren) maar dat mag niet ten koste gaan van de klant. Nogmaals excuses.
Beste Leo, superbedankt voor deze mooie review. Veel groeten Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Enige bedrijf dat tijdens hittegolf nog ventilator kon leveren!
VerbeterpuntenKreeg geen bericht dat artikel verzonden was. En heel eerlijk gezegd: bij bestelling werd gezegd "volgende dag in huis bij bestelling voor 16.00" maar artikel kwam niet zaterdag maar pas maandag. Daar ik geen bericht had gekregen over verzending artikel, ging ik even twijfelen of e.e.a. goed was gegaan.
Hallo Sophie, heel erg bedankt voor je bestelling en voor je review. We vermelden op onze webshop levering de volgende werkdag, niet de volgende dag. Klein verschil maar dat betekent inderdaad dat we niet in het weekend laten bezorgen. Sorry als dat niet duidelijk genoeg is vermeld. Nogmaals dankt voor de mooie 9. Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
goede informatie en een goed product snel geleverd
Verbeterpuntenook op zaterdag afleveren
Dankjewel Netty, wat een mooie review. We nemen je tip mee in de besprekingen. Hele fijne dag nog. Vr gr Team Kantoorartikelen.nl
Werk met Track & Trace voor de verzending en zorg dat direct de factuur gestuurd wordt
Hallo Frans, dankjewel voor je review. De nieuwe track and trace (voor meerdere transporteurs) is bijna klaar. Ik geef je tip door aan de boekhouding. Vr gr Team kantoorartikelen.nl
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek