Pluspunten
Niets dan lof over de eerste kennismaking met dit bedrijf. Bij aflevering door GLS was 1 colli niet geleverd; werd kosteloos nageleverd. Snelle communicatie met klantenservice!!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden over ons zijn. Echt super, dankjewel. Grtjs Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Goede webshop Goede prijs / kwaliteit Snelle en correcte levering
Beste Manon, dankjewel voor je bestelling en voor deze fraaie review. Worden we blij van ! Veel groeten Team kantoorartikelen.nl
Bedankt voor de mooie review!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenJullie doen t super
Dankjewel Nicole - mooi begin van onze week. Heel erg bedankt en veel groetjes Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Product is netjes verpakt geleverd. Snelle levering en geen gezeur.
VerbeterpuntenNvt
Dankjewel voor deze mooie review! vriendelijke groeten Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Snelle en goede service
Dankjewel voor de review. Kan het zijn dat het totaalpunt dat je ons geeft een misverstand is ? Op de losse disciplines krijgen we namelijk zo'n mooie punten van je ? vrgr Jorgen
Pluspunten
Beste Wout, heel erg bedankt voor deze mooie opsteker. Veel groeten van het hele team kantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenGeen tracking Werd telefonisch medegedeeld dat bestelling die dag aan zou komen (30/4) en dus niet geannuleerd kon worden, terwijl de zending nu nog steeds niet binnen is
Beste Leon, Dank voor je order en we vinden het heel vervelend als er iets mis is gegaan. Omdat er op de dag dat je de order hebt geplaats vanwege Koningsdag geen orders verstuurd konden worden (verplichte vrije dag) is je bestelling verstuurd OP de 30e. Ik vrees dat de collega die je hebt gesproken zich dat niet heeft beseft. Hopelijk heb je de etiketten alsnog kunnen gebruiken, zoniet dan mogen ze altijd retour. Vr gr Jorgen Sweers, salesmanager
Bedankt voor de review. Vr groeten Team KantoorArtikelen.nl
Heel erg bedankt voor deze dikke negen. Worden we blij van !
Pluspunten
Snelle levering. Na een door mij zelf gemaakte fout bij de bestelling is dit bedrijf zeer coulant geweest.
Beste Irma, dankjewel voor je bestelling en voor je positieve review. grtjs Team kantoorArtikelen.nl
Pluspunten
duidelijke beschrijving op de website. pakket is prima te volgen. Faire prijs
Hallo Wim, dankjewel voor deze mooie review. Veel groeten, Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Voordelig en snel geleverd!
Beste Evelien, dank voor je mooie review. Zijn we blij mee !
Een 10..yes !! Dankjewel
Beste Karin, dankjewel voor je order, review en feedback. Vrgr Team kantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Supersnelle levering en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenIk had een super klein en dun artikel dat in een doos is verstuurd met de daarbij behorende kosten. Wat makkelijk in een bubbeltjes envelop had gekunt.
Beste Jamie, dankjewel voor je mooie review. Je hebt helemaal gelijk. Maar omdat wij met een pakketdienst versturen hebben we gemerkt dat enveloppen daar makkelijk zoekraken. We werken aan een oplossing hiervoor. Vr gr Jorgen Sweers, Salesmanager
Wat een mooie review, thnx !!
Pluspunten
Prettige en duidelijke communicatie via telefoon.
VerbeterpuntenAangeven met welk postbedrijf wordt gewerkt. Wel of niet bij buren afgeven?
Hartelijk dank voor jullie mooie order en review. Er komt binnen twee maanden een goed traceersysteem voor onze klanten. vrgr Jorgen, Salesmanager
voor 16:00 uur besteld is andere dag in huis,,..ik bestelde om 15:50 u,,. en tja andere dag was het Niet in huis,,.dus niet beloven zeker niet als iemand besteld als ik op een vrijdag,..
Beste, dankjewel voor order en review. Wij beloven echter niet de volgende dag maar de volgende WERKdag. Veel van onze klanten zijn bedrijven, daarom wordne onze pakjes niet in het weekend bezorgd. vrgr Jorgen, Salesmanager
Een dike vette tien !. Daar maak je ons blij mee. Veel groeten, team kantoorArtikelen.nl
Beste Mevrouw Bosma, ik heb uw order (waarvoor dank!) en uw klacht bekeken en ik kom tot de voorlopige conclusie dat mijn collega uw klacht niet goed heeft ingeschat. Hij meende dat u de stiften verkeerd had besteld terwijl er, zoals ik nu zie, sprake is van een defect product. In dat geval moeten de stiften geruild worden, kostenloos. Ik heb dit advies intern doorgegeven en u mag er van uitgaan dat deze kwestie op zeer korte termijn wordt opgelost. Onze excuses voor het misverstand en het ongemak. Vr gr Jorgen Sweers, salesmanager
De website verbeteren. Deze is werkelijk ontzettend traag. Ongeacht onze verbinding.
Dankjewel voor je bestelling en voor de review met feedback. We krijgen de laatste tijd meer klachten over de snelheid. Onze IT-ers zijn er mee bezig....excuus voor het ongemak. vrgr Jorgen Sweers - Salesmanager
Hartelijk dank voor je review ! Veel groeten Team KantoorArtikelen.nl
Dankjewel voor je bestelling en voor je review Grtjs team KantoorArtikelen.nl
ik heb theezakjes besteld, na anderhalve week nog steeds niet in huis, ik heb gebeld, er werd gezegd dat ze al 2 x aan de deur waren geweest, waarom wordt ik niet getext, gebeld of ge-appt van te voren zodat ik accoord kan geven voor de aflevertijd, logisch dat ik niet thuis ben, ik werk namelijk. Vreemd dat het niet in de gang wordt gezet, zoals bol.com en andere bedrijven wel doen, het gaat om theezakjes!!!, er wwerd mij verteld: dit doen wij niet, nou daar ben ik het niet mee eens, slechte service, zit nu al meer dan een week te wachten, het is nu zaterdag 07-04, en nog steeds niks!
Beste peter. Dank voor je bestelling en voor je review. Jammer dat je ontevreden bent en ons op alle aspecten een 1 geeft. Wij leveren vooral aan bedrijven, vandaar dat de leveringen gepland staan tijdens kantooruren en voor elk pakket moet er afgetekend worden. We zijn bezig met een koerier specifiek voor particuliere leveringen maar dat kan nog even duren. Ik zal laten nakijken hoe het met je bestelling thee is. vrgr Jorgen Sweers - Salesmanager
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek