Dank dank dank voor die dikke tien. Team KantoorArtikelen.nl
Bedankt voor je mooie review Joyce. Een tien.....super. Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenBij Ordners zonder venster ook etiketten aanbieden
Beste mevrouw Vos, bedankt voor uw bestelling en voor uw review. In de loop van dit jaar zal een groot deel van ons assortiment onderling gekoppeld worden zodat u dergelijke suggesties inderdaad in beeld krijgt. Dank voor de tip. Vr Gr Jorgen Sweers, salesmanager
Een tien voor ons team ! Superbedankt. Wij zullen voortaan nog wat meer van jullie heerlijke stroop op de boterhammen doen ;-) Veel groeten, KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Goede verzorging, ik zal deze bestelling vaker doen
Heel erg bedankt Elisabeth. Fijn om te horen. Veel groeten Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Makkelijke site waar je spullen kunt vinden
VerbeterpuntenCommunicatie omtrend verwachte leverings datum is niet ontvangen en men gebruikt geen vervoerder met een track en trace mogelijkheid waardoor je niet kunt anticiperen op de ontvangst van het pakketje
Hallo Patrick, dank voor je order en voor je bruikbare feedback. je hebt gelijk wat de T&C betreft. Onze IT-ers werken hard aan een koppeling met de vervoerder en we hopen de TC code binnen een kwartaal beschikbaar te hebben. Veel dank en vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Snel en veel keuze en goede prijs
VerbeterpuntenIk was een dag eerder begonnen met spullen in winkelwagen te zetten. Wilde toen bestellen was alles weg. Dus met historie alles weer gevonden want wist niet meer waar alles stond. Toen nog meer in winkelwagen gezet. Uiteindelijk alleem gekregen wat er de dag ervoor in stond. Nieuwe dingen niet. Nog een mail gestuurd als reactie op mijn bestelling maar deze is genegeerd. Ik weet nietzeker of het goed stond toen ik ging betalen dus maar zo gelaten. En zal een volgende keer dus alles 4x controleren, baal er nu wel van dat ik bv tabbladen heb ontvangen, terwijlik als laatste voor scheidingspapieren in 3 kleuren had gekozen.
Pluspunten
Goede prijs, handige website.
VerbeterpuntenMisschien duidelijker communiceren over de levertijd. Als het wat langer duurt dan is dat maar zo. Eerlijkheid en helderheid hierover is aangenamer.
Beste Kaat, Dank voor je bestelling. Deze had eigenlijk vrijdag de 5e bij je geleverd moeten zijn maar bij grensoverschrijdend verkeer kan er wel eens een werkdag vertraging optreden, is onze ervaring. De bestelling moet vandaag, de 8e, bij je geleverd worden. Ik hoop dat je dan je review wellicht wil aanpassen. Als je vandaag je bestelling niet krijgt, mail of bel ons dan even, want dan is er echt iets misgegaan onderweg. Vr gr Jorgen Sweers, Salesmanager KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met mijn producten!!
Verbeterpunten-
Dankjewel voor je mooie review en een voorspoedig 2018! team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Alweer super goed en snel geholpen. Top bedrijf en een top team !
Een tien, daar maak je ons blij mee ! Thnx en de beste wensen voor 2018 Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenAchteraf constateerden we dat ook dit bedrijf 24/7 promoot en hiermee de door God gegeven zondagsrust niet eerbiedigt. We betreuren dit zeer, onze bestelling had dan naar alle waarschijnlijkheid hier niet geplaatst geweest.
Hartelijk dank voor uw bestelling en uw review. We kunnen u gerust stellen, wij werken zelf niet op zondag. Hartelijke groet, Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Goede prijs. Redelijk snelle levering.
VerbeterpuntenGeen communicatie over de levering en leveringmethode.
Pluspunten
Zeer goede afwikkeling.ben tevreden
Pluspunten
goede nazorg!
Verbeterpuntenbestelling was eerst uitgesteld, maar na bellen is excellente service verleent, waardoor de bestelling op tijd kwam
Beste Mark, Dank voor je bestelling en voor het geven van je review. Ik ben blij dat je uiteindelijk naar tevredenheid bent geholpen en we nemen je feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening. Fijne feestdagen en hopelijk tot volgend jaar ! Feestelijke groet Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Zie boven
Pluspunten
prettig geholpen, afspraken nagekomen en snelle levering.
bestelling was toegezegd om de volgende werkdag (vrijdag) bezorgd te worden maar arriveerde pas na het weekend zonder enige vorm van communicatie
Beste Marc, excuus voor de vertraging. hebben hebben pas achteraf gehoord dat er een storing is geweest op een verzameldepot van de koerier. Erg vervelend. Je krijgt een goedmaker van ons. Fijne feestdagen alvast! Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
nog niet kunnen vinden.
Verbeterpuntenafspraken nakomen, het product is nog niet afgeleverd. de enquête is sneller dan de levering. ik had het afgelopen zondag nodig en het was mij beloofd dat het vrijdag zal worden afgeleverd. Nu heb ik het niet meer nodig...... dus vandaar de negatieve beoordeling.
Beste Jos, excuus voor de vertraagde levering. Soms hebben wij te maken met overmacht (vertraging bij koerier) maar we blijven natuurlijk wel verantwoordelijk. Vanzelfsprekend kan je bestelling kostenloos retour. Vr groet en alvast fijne feestdagen, team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
De website ziet er wel "ok" uit en het bestellingen ging zonder problemen. De prijzen zijn op zich wel gunstig. Levering was acceptabel.
VerbeterpuntenIk kreeg geen reactie op een mail naar aanleiding van de factuur die ineens van "Petra" komt (geen bedrijfsnaam vermeld). Geen enkele informatie over het verzenden, de levertijd of wat dan ook. Er is 0,0 aandacht of tijd gestoken in de mails die de klant krijgt. En de teksten op de website zijn miniem. Daar zou heel veel meer tijd en aandacht in gestoken mogen worden. Al met al een teleurstellende ervaring. Ga de volgende keer toch even verder Googlen.
Beste Vincent, dankjewel voor je review. Je opmerking over de factuur gaan we meteen oppakken, dat is een IT-kwestie en dat moet beter kunnen. De track en trace zal binnenkort weer werken, ook dat is een IT-ding. Al met al een nuttige review waar we zeker serieus mee aan de slag gaan. Vr groeten en alvast fijne feestdagen, Jorgen Sweers, Salesmanager
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek