Pluspunten
Snelle levering, Aardige klantenservice telefonisch, Groot assortiment
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke site
Pluspunten
heel erg naar de klant gericht, behulpzaam, communicatie verloopt prima
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering, top bedrijf!
Enige nadeel is soms de korte houdbaarheid vd blikjes (soms maar 1 maand) en dan kunnen we deze niet meer verkopen als de datum is verstreken en dus wegdoen.
Pluspunten
netjes geleverd, alleen blijkt 1 artikel niet leverbaar. heb geld teruggestort gekregen.
8 euro afhandelingskosten op een product van 20 euro, buiten proporties
Beste mijnheer de Boerr, hartelijk dank voor het plaatsen van uw review, ook al is deze erg negatief. We worden wel zwaar gestraft voor de order- en verzendkosten. Wij verzenden op een wijze waarbij getekend moet worden voor ontvangst, dat is nu eenmaal duurder dan per post. Ik neem aan dat u het artikel ondanks onze orderkosten elders niet goedkoper heeft kunnen vinden, anders had u het denk ik wel elders besteld? Maar we nemen uw feedback mee. Vriendelijke groet Jorgen Sweers
Pluspunten
Correct, adequaat en snel
VerbeterpuntenKleine artikelen in enveloppe i.p.v. een (veel te grote) doos
Beste Theo, Hartelijk dank voor je mooie review. We geven je tip door aan logistiek. Vr groet Team KantoorArtikelen.nl
Een tien, daar zijn we heel erg blij mee ! Dankjewel voor de mooie review.
Pluspunten
archief dozen besteld wit/bruin. men had gezegd vermeld er bij dat je bruine wilt hebben . daardoor een misverstand geleverd een ander merk (iets duurder) geheel bruin voor de zelfde prijs. echter die kwamen niet overeen met wat ik al had . middags gebeld en het probleem uitgelegd . geen probleem we versturen vanmiddag nog de juiste dozen zodat je die de dag daar op hebt. de verkeerde archief dozen komen we t.z.t. ophalen . kortom vriendelijk te woord gestaan perfecte levering en perfecte afhandeling van het foutje (ook een beetje mijn schuld )
Beste Jos, Fijn dat je tevreden bent over de geboden oplossing en heel erg bedankt voor deze fantastische review. Veel groeten, Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
gemakkelijke site,
Verbeterpuntenmijn doosjes voorinkt volledig kapot,ik hoop dat inkt cardridges nog goed zijn
Het is zeker niet de bedoeling dat de doosjes kapot aankomen, Als er schade is, mail ons even een foto dan sturen we nieuwe cartridges op. Excuus voor het ongemak en dank voor je review. vrgr Team Kantoorartikelen.nl
Een tien !! Dankjewel, namens ons hele team
geen beoordeling vragen als de klant nog geen artikel heeft ontvangen .
Beste Thom, Hartelijk dank voor je bestelling en voor het geven van deze review. Ik denk dat één en ander zich nipt heeft gekruisd, want volgens onze gegevens is je bestelling gisteren om 16.26 bij je afgeleverd. Op verzoek kan ik het ontvangstbewijs doorsturen. Vriendelijke groeten Team Kantoorartikelen.nl
Pluspunten
Uitstekend service: verkeerd product besteld, overleg gehad, oude product zonder probleem retour, advies nieuw product en snelle levering hiervan. Complimenten. Precies zoals Ivo destijds al aangaf.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek