Pluspunten
Uiterst correcte manier van communiceren. Dat vind je niet vaak. Bedankt Karin!!
Niet zozeer het bedrijf, echter pakket kwam opengemaakt voor onze deur te staan
Hartelijk dank voor je review. We hebben GLS aangesproken om dit voorval en we komen er zsm op terug. Vr groeten Jorgen Sweers
Pluspunten
Kan ik nog weinig over zeggen na 1 bestelling
Verbeterpuntenkleiner tijdslot wanneer bestelling bezorgd wordt. Ben de hele dag thuis gebleven. Bestelling kwam pas rond 18:30 binnen. Geef aan of het in de ochtend of in de middag wordt, dat scheelt al een slok op een borrel. Nog mooier: geef de bestelling een track en trace mee.
Hartelijk dank voor je feedback. We werken momenteel druk aan de T&C koppeling, het duurt allemaal langer dan we willen omdat we met meerdere vervoerders werken maar het zit er aan te komen. Tevens werken we aan een functie waarbij je als klant een bestelmoment kunt uitkiezen. Vriendelijke groeten Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Goede prijs.
VerbeterpuntenDoos ontvangen met 3 defecte artikelen. Er zit geen bubbelfolie of andere bescherming in de doos waardoor alles kapot gaat! Klacht gemeld, er zou een passende oplossing komen maar 1 week later nog altijd niets gehoord... Update: inmiddels is het probleem aangepakt en opgelost.
Hartelijk dank voor je bestelling en voor je review. Voor zover ik kan zien heeft er een kostenloze nalevering plaatsgevonden welke volgens GLS al is afgeleverd op 3 oktober jl. Als dat niet het geval is hoor ik het heel graag ?? Vriendelijke groet Jorgen Sweers
Een tien, daar zijn we heel erg blij mee. Dankjewel ! Vr gr team Kantoorartikelen.nl
Beste Patty, wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Veel groeten, Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Super service, vriendelijk personeel, uitstekende prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, niets is te veel. Zeer tevreden over de manier waarop alles wordt aangepakt
VerbeterpuntenIk bestel bewust van een artikel bijvoorbeeld 10 stuks omdat ik weet dat ze per 10 in een doos zitten en krijg het dan toch geregeld los geleverd. Als ik een artikel zoek dan zou het prettig zijn als ik dan als eerste het artikel zie dat ik altijd bestel en vervolgens andere opties/merken etc.
Pluspunten
Mijn schoolspullen waren super snel geleverd + de kwaliteit ervan is super!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Sorry, ik kan met de sterren niet goed overweg. Nog een poging kost teveel tijd.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek