Pluspunten
Ondanks dat er iets vergeten was toch volledige verzending dag erna ontvangen
Pluspunten
Nette website goede oveezicht en snelle levering
VerbeterpuntenNog niets
Pluspunten
VerbeterpuntenMail met vraag naar beoordeling kwam voor de levering
Pluspunten
Telefonische service nav vraag/klacht
Verbeterpuntenonduidelijke productomschrijving, waardoor ik 2x iets anders kreeg dan wat ik dacht (wat er wel op leek)
Beste Esther, dankjewel voor je bestelling. Ik heb begrepen dat in eerste instantie een deel van je bestelling niet was geleverd en dat het restant is nagestuurd. Maar ik begrijp dat het probleem daarmee niet is opgelost? Vanzelfsprekend willen we graag dat je tevreden bent. Dus laat even weten wat er niet klopt aan de bestelling, dan regelen we dat alsnog. Vriendelijke groet Jorgen Sweers
Pluspunten
Fijn om mee samen te werken, je bent geen nummer maar een klant
VerbeterpuntenIk zou het prettig vinden dat als ik ingelogd ben dat als ik dan een artikel aangeef dat ik automatisch als eerste het artikel zie dat ik altijd neem en daarna pas de alternatieven.
Pluspunten
kan nog niet beoordelen.
Pluspunten
Voldoende voorraad, snelle levering.
VerbeterpuntenBezorger GLS zeer klantonvriendelijk. Met steekkar 10 tray liep hij van 3 tredig trappetje af waardoor kar half naar voren hing. De bezorger raakte hierdoor geïrriteerd (onbeschoft). Traytjes werden een soort van naar binnen 'gegooid'. Mijn collega gaf aan voorzichtig ermee te zijn maar daar werd niet op gereageerd. 1 Tray was kapot gegaan en dat liet hij liggen.
Pluspunten
nette en snelle reacties
Verbeterpuntencommunicatie als er met 2 leveranciers geleverd word
Pluspunten
Snelle goed verpakte levering. Goed telefonisch bereikbaar.
VerbeterpuntenCommuniceer aantal collo bij grotere leveringen duidelijk
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke e-mails, Was mijn eerste bestelling, dus altijd even afwachten.
VerbeterpuntenBen erg tevreden
Ik beveel zelden of nooit bedrijven aan, dus daarom een 'Nee' bij onderstaande vraag.
Pluspunten
Account was makkelijk aan te maken. Gebeld om nog een product toe te voegen, medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Na betaling (vrijdag), hadden we de bestelling (dinsdag) ontvangen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website Aantrekkelijke prijzen
VerbeterpuntenLevering laat te wensen over, zending was niet compleet.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek