Pluspunten
Altijd goed geholpen, als product even niet voorradig is wordt een prima alternatief voor je gezocht. Heb altijd het idee dat ik hier koning ben!
nvt
Hartelijk dank voor je bestelling. We doen ons best om de prijzen scherp te houden, maar wij willen niet onder een bepaald serviceniveau presteren. Service is ook een vorm van korting in onze ogen. Wij garanderen een correcte afhandeling van elke order. We gaan er maar even van uit dat de prijs elders niet heel veel lager kan zijn want anders hadden wij je order niet mogen noteren, denk ik. Maar toch bedankt voor je feedback, we nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vr gr Jorgen Sweers, Salesmanager
Pluspunten
Correcte en snelle communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Snelle levering.
VerbeterpuntenGa geen €8,50 verzendkosten vragen voor iets wat makkelijk door de brievenbus kan. Mijn bestelling zat in een doos die 200 keer zo groot was als het product. Slecht voor het milieu en zeer onnodig. Ik heb hier met jullie over gebeld maar jullie gaven aan dat hier niks aan gedaan kon worden, omdat jullie met robots werken. Erg slecht, en het beïnvloed negatief zeker de keuze of ik mijn volgende bestelling ook bij jullie doe. Toen ik mijn bestelling plaatste wilde ik graag met VISA creditcard betalen. Helaas moest ik dit vier keer opnieuw doen, omdat ik steeds een error kreeg. Dit moet toch beter kunnen?
Pluspunten
Prijs, snelheid en vriendelijkheid!
Pluspunten
Veel aanbod en goeie producten
VerbeterpuntenBetaling ging even mis
Pluspunten
Dan heb ik te weinig plek, is gewoon prima bedrijf....dus heel positief...
Pluspunten
Bestelling was snel geleverd, prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en tegen een scherpe prijs
Ik vond het erg duur het whiteboardstiftenhoudertje dat ik kocht en het kwam ook niet heel schoon aan.
Beste W.J.Staal, Allereerst bedankt voor je bestelling. Het verbaast ons nogal dat u ons duur vindt; het artikel dat u heeft gekocht is bij ons goedkoper dan bij alle andere online aanbieders. Dat heeft u zelf denk ik ook gezien want anders had u het niet bij ons besteld ? Verder heeft u een klacht dat het artikel niet schoon was. Al onze artikelen zijn nieuw dus wellicht kunt u uw klacht verder toelichten....indien nodig ruilen we de houder dan om voor een ander exemplaar. Met vriendelijke groeten, Jorgen Sweers Salesmanager
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek