Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd en voor de rest prima geregeld allemaal.
Hoewel ik begrijp dat het assortiment up-to-date moet blijven is het jammer dat er soms artikelen verdwijnen. Voordeel hiervan is dan wel dat je weer gaat zoek op de site en heel verrassende nieuwe artikelen ziet.
Pluspunten
Prettig om mee samen te werken, worden altijd goed en vriendelijk behandelt en kan altijd met vragen terecht en deze worden snel en kundig opgelost
VerbeterpuntenIk ben vaak te lang opzoek naar mijn producten op jullie site. Het zou prettig zijn als ik alleen mijn eigen eerder bestelde producten meteen in een lijst kon zien zodat ik sneller kan bestellen en altijd dezelfde artikelen heb. Of ik doe iets niet goed!!!
Pluspunten
Snel tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenNiet altijd alles van beste kwaliteit soms al kapot als het geleverd wordt.
Het factuur meesturen of apart verzenden naar klant.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs.
Pluspunten
Mooi materiaal. Snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering !
VerbeterpuntenVerpakking van de materialen kan wel iets beter. Dozen waren iets beschadigd.
Ik heb geen berichr ontvangen wanneer er zou geleverd worden. Normaal gebeurt dit met een mail en kan het opgevolg worden. Nu waren we gelukkig juist thuis.
Pluspunten
Ik ben tevreden. Vooral ook over het gedult met mijn nieuwe bedrijf!
Verbeterpunten-
Nijverheidsstraat 10