Pluspunten
Goed behandeld / goede nazorg!
Beste Frank, Wat een zware onvoldoende voor iets dat we gewoon kunnen oplossen als je ons even belt of mailt ? We kunnen de tassen gewoon retour nemen als ze niet bevallen immers. Overigens is het vrij gebruikelijk dat fotoshowtassen een boveninsteek hebben. Anders vallen de foto's er te gemakkelijk uit. Vr gr Jorgen Sweers Salesmanager KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
Prima en snelle levering! Kortom zeer tevreden!
Pluspunten
Bij dit bedrijf een Herman Miller stoel besteld. Eerst uitvoerig kunnen testen en uitleg gekregen over alle verschillende instellingen die mogelijk zijn. Heel fijn! Direct besteld en binnen 2 weken had ik de stoel op kantoor staan. Top!
Geen bericht dat pakket onderweg was.
Pluspunten
Assortiment en levertijd
Pluspunten
snel en zorgvuldig geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en accurate levering, een goede prijssetting.
Pluspunten
Goede service Snelle levering
Pluspunten
Contact gehad met Caroline vanwege het feit dat de bestelling was "kwijt geraakt"? Er is afgeleverd bij de buren maar die hebben niets ontvangen. Heel vreemd. Caroline heeft geen moment getwijfeld en mij opnieuw voorzien van een tweede levering. Heel goed opgepakt. Tot op vandaag ben ik de eerste levering nog steeds kwijt.
Pluspunten
Asot. Assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Snel en duidelijk antoord toen een deel van de order bij de vervoerder was blijven liggen.
Pluspunten
Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Ruime keuze
VerbeterpuntenBuitengewoon slechte kwaliteit van de leveringen. Verschillende malen beschadigde leveringen gehad. Tijdens transport worden goederen 'mishandeld'. En toch op een slimme manier bij afgeleverd, zodat je in eerste instantie niet ziet dat er beschadigingen zijn.
Dank voor je review, goed dat je dit meldt. We gaan dit meteen aankaarten bij onze vervoerder GLS> Laat ons svp even weten welke artikelen beschadigd bij je zijn aangeleverd, dan kunnen we dat voor je oplossen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je defecte artikelen krijgt geleverd, we proberen het zo goed mogelijk te verpakken. vr gr Jorgen Sweers
Pluspunten
fijn contact, korte lijnen, goede service
Pluspunten
Zeer voordelig in vergelijking met andere.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek