Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
geen
Ik had u bij goederen ontvangst een mail gestuurd met daarin een klacht en foto hoe de dozen geleverd zijn. Het leek of de muizen er aan gevreten hadden Zelfs de inhoud was rommelig en niet netjes. Maar ik had haast waardoor ik toch al enveloppen uit die doos nodig had. Maar heb geen reactie gehad op deze mail. m vr gr. G Leeuwestein
Hartelijk dank voor het invullen van de review. Excuus dat wij uw mail niet gezien hebben, door de smiley in de titel werd uw mail gezien als spam. Wat de zending betreft...ik kan u verzekeren dat de doos niet in deze staat ons magazijn heeft verlaten. We gaan dit opnemen met de vervoerder. Wilt u ons svp laten weten of de enveloppen zelf ook beschadigd waren ? In dat geval zullen we ze omruilen. Vr grt Jorgen Sweers (Salesmanager)
Pluspunten
5 sterren lijkt wat overdreven maar bij dit bedrijf was ik zeer aangenaam verrast. Nooit verwacht van een webwinkel na hier en daar wat mindere ervaringen. Vlak voor 16.00 uur een bestelling geplaatst. Tot mijn schrik had ik een verkeerd artikel besteld. Dit telefonisch gemeld en men kwam direct in actie zodat ik het juiste artikel gewoon de volgende ochtend ontving.
Pluspunten
bepaalde kantoorartikelen waren scherp geprijsd
Verbeterpuntenmet sommige artikelen prijzen jullie jezelf uit de markt, bij verzending graag gebruik maken van passende dozen of de doos opvullen (nu kreeg ik het pakket gebutst en gehavend binnen).
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede, duidelijke website.
Pluspunten
Heldere, duidelijke en goede communicatie.
VerbeterpuntenJammer genoeg was de levertijd vrij lang. Wel goed afgehandeld.
Dankjewel voor je review. Kun je ons svp laten weten wat er mis is gegaan met de afwikkeling van je order ? Normaliter leveren we heel snel dus ik hoor graag wat er gebeurd is. Vr Grt Jorgen Sweers (Salesmanager)
Pluspunten
Goede communicatie. Toen een product beschadigd werd geleverd, werd er direct actie ondernomen. Afleveringskosten worden terugbetaald.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Fijn persoonlijk contact!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede prijzen
Beste Gerard, hartelijk dank voor je bestelling en voor je review. je hebt volkomen gelijk met je advies. Normaliter verzenden wij altijd automatisch een bevestiging maar we kampen deze week met een hardnekkige storing op een mailserver. Onze excuses voor dit ongemak, we hopen het probleem vandaag of morgen opgelost te hebben. Hartelijke groet Jorgen Sweers (Salesmanager KantoorArtikelen.nl)
bestelling is nog niet volledig ontvangen. Bovendien aantal verpakkingen van bestelde zaken was gewoon open.
Pluspunten
Goede communicatie vooraf. Snel antwoord op emails.
VerbeterpuntenGeen tracking nummer. Ik wist niet wanneer de bezorger kwam. Zou verstuurd worden met UPS. Pakket kwam met DPD. (en moest worden afgehaald op een pakketpunt omdat ik niet thuis was omdat ik niet wist wanneer ze zouden komen)
Pluspunten
Prima prijs (9kg koffiebonen Puro Noble), 15.55 besteld, en de volgende ochtend keurig ontvangen!
VerbeterpuntenHet enige verbeterpunt wat ik kan bedenken, is een track en trace toevoegen aan de bestelling. Dan is de klant altijd en overal op de hoogte van de voortgang van de bestelling.
Pluspunten
Goede communicatie (snelle reactive) en zeer snelle levering.
Verbeterpuntengeen!
Nijverheidsstraat 10