Pluspunten
Snel en correct! Goed verpakt ook!
Pluspunten
het is goed geregeld mooi op tijd
Pluspunten
Heldere communicatie, vriendelijke telefoniste (Karin chapeau!), bijzondere snelle leveringen
Verbeterpuntenuhhhhmmmmmm.........
Pluspunten
Altijd behulpzaam als er vragen zijn. En ze reageren snel en adequaat.
Pluspunten
Gunstige Prijs, Snelle levering
VerbeterpuntenDe verpakkingsdoos was ronduit zwak bij de zware inhoud. De doos was aan de onderkant kapot.
Pluspunten
Prima service na slechte aflevering door bezorger!
Pluspunten
snelle levering en volgens afspraak
Pluspunten
zeer professionele telefoniste, aangename telefoonstem, zeer klantgericht en behulpzaam
Pluspunten
Goedkoop en levering binnen aangegeven termijn.
VerbeterpuntenIn te vullen persoons-, adres- en contactgegevens liever op een beveiligde pagina. Tracking pakket was wel prettig geweest om te voorkomen dat je de hele dag thuis moet wachten voor levering.
Pluspunten
snel en gemakkelijk
Verbeterpuntende meeste winkelen biede gratis aflevering aan voor bestellingen van 50 or 60 Eur en meer
Pluspunten
Pluspunten
Prima koffie, snelle levering. Probleemloos...
Pluspunten
klantvriendelijk, behulpzaam
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek