Pluspunten
Snelle levering tegen een goede prijs.
nvt
weet ik niet, het was mijn eerste bestelling
Pluspunten
mooie site, snelle levering
Verbeterpuntenhoge bezorgprijs en een belachelijk grote doos voor een klein pakketje
Wanneer bestelling in 2x geleverd wordt, bij 1e levering melden dat er nog een levering plaatsvindt.
Pluspunten
Het product was snel geleverd op de dag na bestelling, zij het op een ander adres en zonder dat ik daarvan bericht had gekregen.Toen ik contact opnam werd er direct actie ondernomen en heel snel teruggekoppeld. Er was dus weliswaar sprake van een foutje, maar de correcte wijze waarop het werd rechtgezet was uiterst plezierig!
Geleverde artikel wijkt af van bestelde
Pluspunten
alles volgens afspraak kan niet beter;
VerbeterpuntenIk zou graag de factuur krijgen.
Pluspunten
Goede prijs en snel geleverd
VerbeterpuntenNog geen gevonden
Pluspunten
Goede snelle levering, prima verpakt.
VerbeterpuntenNvt.
Nijverheidsstraat 10