Pluspunten
Supersnel geleverd!
VerbeterpuntenDe foto komt niet overeen met wat er daadwerkelijk geleverd wordt. Ik had zwarte clipboards besteld, met zwarte clip en bij levering is deze zilver.
Pluspunten
Snelle correcte levering ,goed verpakt. goede prijs!
Pluspunten
Snelheid, communicatie
VerbeterpuntenKortingacties
Pluspunten
supersnel
Verbeterpuntengeen
Positif
SUPER !!!!
Pluspunten
Snellere levering
VerbeterpuntenOp de site stond 'levertijd onbekend' en na 2 dagen kreeg ik het product. Positief verrast, maar dit had beter gecommuniceerd kunnen worden.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, snel vindbaar
VerbeterpuntenZendingen graag altijd opsturen met contactpersoon, zeker bij grote bedrijven zoals bij ons is dit noodzakelijk.
Verkeerd product geleverd Hoge verzendkosten
Jammer dat ons magazijn een artikel in de verkeerde kleur heft opgestuurd. Ondanks 30 jaar vakkennis kunnen wij helaas niet voorkomen dat er incidenteel een foutief artikel ons magazijn verlaat. gelukkig gebeurt dit uiterst zelden. Vanzelfsprekend ruilen wij dit artikel gewoon om voor het correcte artikel in de juiste kleur. Sterker nog, doorgaans mag de klant het verkeerd geleverde artikel ook nog gratis behouden. Onze verzendkosten worden duidelijk gecommuniceerd op onze webshop en ook in de winkelwagen van de klant. Vanaf EUR 65 orderwaarde verzenden wij gratis.
Pluspunten
Levert op tijd.
VerbeterpuntenEen ontzettend trage website die vaak vastloopt. Dit werkt totaal niet handig en hierdoor zou je het liefst over willen stappen naar de concurrent.
Beste Nicole, kun je ons svp laten weten met welke browser je werkt ? Dan gaan we testen waar het probleem zit. We controleren de snelheid regelmatig en hebben de laatste maanden eigenlijk geen klachten hierover gehad maar we willen het graag uitzoeken.
Pluspunten
Als bedrijf besteld en betaald. Binnen 2 dagen aanbod gekregen dat we op rekening kunnen kopen een volgend keer. Hele goede service.
Hartelijk dank voor de positieve feedback !
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek