duidelijker communiceren
Pluspunten
Snelle levering, mooie site, kwalitatief goede producten en ruime keus.
VerbeterpuntenWebshop mag overzichtelijker, sommige producten hebben slechte (incomplete) omschrijving.
Pluspunten
Heel vriendelijk aan de telefoon.
VerbeterpuntenBij levering van 2 exemplaren van het zelfde artikel misschien beter de levering niet opsplitsen. Dat is verwarrend. Je denkt dan dat er te weinig geleverd werd terwijl het twee later komt. Of aan klant vragen of het in gesplitste levering mag.
Pluspunten
persoonlijk contact meedenken
Verbeterpuntenwebwinkel gebruikersvriendelijker. In minder klikken een bestelling kunnen doen.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Positif
Super rapide
Hartelijk dank voor uw positieve review
Wij hadden soep besteld, maar de complete doos is nat geworden tijdens het transport. Het was maar goed dat er in de doos kleine zakjes zaten, want anders was er niets van over. De chauffeur heeft wel voorgesteld om het weer mee terug te nemen, maar omdat er haast bij was hebben we het maar gehouden. Eigenlijk hoort het niet zo...
Pluspunten
Bestellen regelmatig bij dit bedrijf en zijn hier zeer tevreden over. Telefonisch contact over bijvoorbeeld een goedkoper alternatief voor product of juist zwaardere kwaliteit is mogelijk en verloopt prettig en deskundig. Na bestelling online krijg je meteen een telefoontje als iets niet meer leverbaar is of alleen nog in andere hoeveelheden.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek