Pluspunten
super geregeld bestelling op tijd en naar wens
Verbeterpuntengeen
de mogelijkheid om via factuur achteraf te betalen
Pluspunten
Zeer snelle en correcte regeling.
VerbeterpuntenBij de bestelde mapjes (in totaal 200) werden er ondertussen al 100 in gebruik genomen en er zaten 2 beschadigde bij. Mss met iets meer zorg inpakken.
verkeerde bestellingen zouden teruggenomen moeten worden als verpakking en dergelijke nog in orde zijn. Ook al ligt de fout bij de besteller.
levertijd duidelijk aangeven
Pluspunten
Zeer complete site en snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd en producten voldoen aan mijn eisen. Website helder en overzichtelijk.
VerbeterpuntenBeter communicatie via internet over status van de zending.
Pluspunten
Snelle levering en ze hadden de opbergmappen die ik wilde en nergens anders kon vinden. Heel blij me!
geen
Nijverheidsstraat 10