Pluspunten
De snelheid van afhandelen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levertijd dus prima
VerbeterpuntenHelaas niet direct doorgegeven dat er een artikel niet voorradig was en ik dus 2 items kreeg ipv 4 items, Dat vind ik jammer
Geen bericht dat de bestelling was verstuurd en wanneer ik deze kon verwachten en door wie deze gebracht zou worden. Zoals andere bedrijven dat wel doen.
Pluspunten
Goede webshop, prima telefonische ondersteuning, correcte levering.
VerbeterpuntenNee, ieder zijn vak...
Pluspunten
snelle levering!
VerbeterpuntenIk vind t tegenvallen dat als je een magneetbord levert, er GEEN magneten worden bijgeleverd!! t Is een dure robuuste vitrinekast maar zonder de benodigd magneten: jammer
Pluspunten
altijd attent en vriendelijk
Pluspunten
Snel tel. info, waarna snelle levering volgt.
Pluspunten
Groot assortiment en goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenCompleteren van assortiment. B.v. een compleet assortiment kantoor/bureau artikelen allemaal in 1 kleur.
Pluspunten
Bestelling via internet. Werd keurig volgens afspraak geleverd
Voor kleine bestelling die via brievenbus kunnen zijn de verzendkosten erg hoog. Daarom ws de volgende keer een ander bedrijf zoeken met goedkopere verzendkosten
Pluspunten
* Overzichtelijke website * Zeer snelle levering (binnen 24 uur)
Pluspunten
Prettig contact, snelle levering, goede voorwaarden.
Verbeterpuntentot nu toe niets, behalve dat ik het lastig ga vinden om elke keer om een beoordeling gevraagd te worden.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Groot assortiment met ruime keuze. Lage prijzen.
VerbeterpuntenCommunicatie over leverings tijdstip mag wel iets beter. ( Soort track en tracé? )
Pluspunten
Ik heb een printer vulling besteld en gekregen. Ik heb eerder gebeld om informatie te krijgen over de printer vulling. Ik wil nog een andere vulling bestellen. Alles is perfect verlopen.
Pluspunten
Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenMeer vragen stellen bij het helpen zoeken naar de benodigde kwalificaties van een bepaald product.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek