Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenVoorraad indicatie op de site klopte niet en ik blijf e-mails krijgen met de melding dat ik bij een bezoek aan de site iets in m'n winkelwagen heb laten staan. Erg vervelend....
Beste, hartelijk dank voor uw reactie en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hebben zojuist uw winkelwagen geopend, daar stond inderdaad nog een artikel in (Faber Castell potloden). We hebben dit artikel uit uw winkelwagen verwijderd. Vr gr Jorgen
Pluspunten
Duidelijke site Goede prijzen
VerbeterpuntenMoet erg lang wachten op mijn bestelling. Vorige week vrijdag besteld, nu dinsdag 13:55 nog niets ontvangen. Vandaag 14:22 uur een melding ontvangen dat ik mijn bestelling 2 oktober kan verwachten. Mogelijk heb ik niet gezien dat de voorraad op het moment van bestellen op was.
Beste fa Mulder, Allereerst bedankt voor uw bestelling. Een aantal artikelen op onze site zijn service-artikelen waar langere levertijd op zit. Op het moment dat u dit artikel aanklikt krijgt u deze melding in beeld : "voorraad onbekend, neem contact op voor levertijd" . Bovendien heeft u van ons een terugkoppeling gehad dat het door u bestelde artikel later afgeleverd zou worden. Vanzelfsprekend kunt u de order te allen tijde annuleren, wij storten het geld dan direct terug. Hopelijk heeft u het vertrouwen in on sniet verloren en zien we u in de toekomst vaker terug zodat we kunnen laten zien hoe snel we kunnen leveren. Vr gr Team KantoorArtikelen.nl
Pluspunten
snelle leverheid
Verbeterpuntenbetere bezorgdienst. Dozen waren gescheurd
Pluspunten
Zover ik kan beoordelen doen ze dat precies wat ze beloven. Ik heb hele positieve ervaring met dit bedrijf
Pluspunten
Zie beoordeling.
Pluspunten
Voor hen was ik een uur voor de besteltijd van 16 uur afliep een nieuwe klant. Alles heel snel geregeld en het product op tijd voor verjaardag bezorgd. Grote klasse!
Pluspunten
Goede info en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Verzendkosten verlagen of eventueel helemaal laten vervallen bij een order van x-waarde.
Pluspunten
Ik werd goed en snel te woord gestaan en geholpen.
Pluspunten
Alles snel en in goede orde geleverd. Geen op- of aanmerkingen.
Pluspunten
duidelijke website, goede klantenservice en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit.
VerbeterpuntenNalevering
??
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenFoto van de verpakkingen bijvoegen op de productenpagina. Dus: niet alleen de pen maar ook het doosje van de pen.
Pluspunten
Snel, accuraat, vakmanschap... Vooral meedenkend met de startende ondernemer.
VerbeterpuntenGeen.
Nijverheidsstraat 10