Pluspunten
prijs en snelle levering
Verbeterpuntenmogelijk maken om ook telefonisch te bestellen
Pluspunten
Levering zoals beloofd
Pluspunten
Geeft een correcte en betrouwbare indruk. Het is gemakkelijk om contact te maken en op een aangename manier te converseren met verantwoordelijken.
VerbeterpuntenDe webwinkel had beter getest kunnen zijn voor de indienstname. De programmeur(s) hadden nog een aantal serieuze bugs over het hoofd gezien.
Pluspunten
Heel breed assortiment Supersnelle service
Pluspunten
Verkeerde kaartjes besteld, kosteloos omgeruild!!
Pluspunten
Ze hebben een artikel wat ik nodig heb. Bij andere bedrijven moeilijk te krijgen.
VerbeterpuntenIk had vooraf betaald, maar ik kreeg geen informatie wanneer ik de bestelling geleverd zou krijgen. Ik kreeg de evaluatie eerder dan het pakketje.
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Vragen om feedback
VerbeterpuntenFeedback versturen na ontvangen van producten.
Pluspunten
Snelle terugkoppeling bij vragen over producten.
Artikelen ruilen is heel lastig, bijna onmogelijk.
Onze retourvoorwaarden staan transparant op onze site vermeld. Jammer dat hier een misverstand over is ontstaan.
Pluspunten
9.0
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek