Pluspunten
correcte service
Pluspunten
veel keuze in soort en kwaliteit
Verbeterpuntenextra filteropties toevoegen bijv op maat (bij mappen en insteekhoezen e.d.)
Pluspunten
Compleet aanbod, meteen wat schoonmaakspullen en snacks besteld voor op kantoor, handig!
Pluspunten
Er wordt snel geleverd en de medewerkers zijn heel vriendelijk en beleefd aan de telefoon.
VerbeterpuntenIk moest meerdere keren bellen om de informatie te krijgen die ik nodig had.
lager bedrag geen verzendkosten
Pluspunten
Prijs, verscheidenheid van artikelen
VerbeterpuntenKleinere pakketjes voor kleine leveringen, bezorgkosten verminderen
Doos waarin de (opzichzelf weer verpakte) artikelen werden geleverd was alleen maar dichtgevouwen en niet dichtgeplakt.
Pluspunten
Snelle levering en prima service.
Pluspunten
Groot volledig aanbod met prima prijs. Geen verzendkosten boven de EUR 65.
Verbeterpunten- Geen track & trace. - Tip om even contact te zoeken met klant als alles op A5 formaat wordt besteld en 1 artikel A4, of dit wel een bewuste keuze is of een foutje.
Pluspunten
enorm snelle bevestiging en levering, prijs was prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Snelle Service - Snelle levering
Verbeterpunten-Diverse producten waren beschadigd -Verpakkingen werden open aangeleverd..
Pluspunten
Goede snelle levering. prima telefonische ondersteuning bij vraag over artikelen
VerbeterpuntenEerste factuur kan niet op rekening Nadeel zijn de kosten van € 8,50 euro voor een 'kleine'order. Had een order voor € 80.00. Vraag me af wat dan een grote order is.
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek