Pluspunten
Snelle levering en snelle afhandeling van vragen/retouren etc.
Pluspunten
Zeer vriendelijke bejegening met oplossingsgerichte communicatie .
VerbeterpuntenWebsite , zoeken van artikelen soms lastig .
Pluspunten
communicatie
Verbeterpuntenleveren wat afgebeeld staat!!!
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
gemakkelijk en snel
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen, snelle levering.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntennogal ruime doos
Pluspunten
De snelheid van telefoon beantwoorden / de vriendelijkheid van de medewerker / het meedenken en meezoeken naar artikelen.
VerbeterpuntenVerbeterpunt; als er onverhoopt verkeerde artrikelen zijn besteld wordt er geen mogelijkheid geboden om de verkeerde artikelen te laten ophalen door de leverancier. Het ophalen kan dan pas wanneer er nieuwe artikelen worden afgeleverd. Dit is soms heel vervelend, zeker omdat er diverse mensen aan onze servicebalie werkzaam zijn.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers bij de Klanternservice, die ook veel moeite willen doen
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek