Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten snelle levering, prijzen in verhouding tot kwaliteit en betrouwbare service. Verschillende opmerkingen benadrukken een vlotte bestelervaring, stipte levering en duidelijke communicatie. Er werd veel waardering uitgesproken voor nette verpakking en consistente kwaliteit. De feedback geeft aan dat de dienstverlening en waarde stabiel zijn.
Op Marktplaats kreeg ik contact met Roofvis XL en dat contact was vriendelijk en duidelijk. Op de website bestelling gedaan en het artikel werd snel bezorgd. Het ging om een schepnet, wat ik nodig had omdat mijn hele grote karper schepnet met relatief korte steel niet voldeed en ik een kleiner schepnet met langere steel zocht. Hier dus gevonden!
7 July 2026
Emile
Miedema
Het hengelfoedraal dat we besteld hebben was er de volgende dag, en voldoet erg goed!
20 May 2026
Eric
Amsterdam
Prima prijs kwaliteit verhouding!
3 May 2026
Gerard van Hunnik
Ede
Pompje :: geen instructies dus functioneerd niet
Beveelt niet aan
1 May 2026
Willem
Amstelveen
Hallo Willem, als je even contact met ons opneemt via [email protected] helpen we je graag verder met de handleiding voor de zuurstofpomp.
18 April 2026
Tonny
Culemborg
23 March 2026
Guus Jeukens
's-Hertogenbosch
zeer vlotte afhandeling en snelle levering
8 February 2026
Raymond Nelissen
Kinrooi
Snelle verzending en goede communicatie
3 February 2026
Ron
Harderwijk
Goede hengel en was snel ontvangen
24 January 2026
R van Nassauw
Purmerend
Goed en netjes volgens afspraak
15 January 2026
Snelle en goede service
24 December 2025
Eric
Vlodr
Had er per ongeluk 2 besteld en merkte het pas toen ik betaling had gedaan. Gelijk een mail gestuurd. Een artikel werd geld van terug gestort en ik kreeg netjes maar 1 artikel. Top. Geen gedoe met terugzending.
17 December 2025
Marja Van der most
HEENVLIET
De bestelde geleide ogen voldoen conform verwachting. Iets sneller leveren zou ik als tip mee willen geven.
29 November 2025
John
Lith
‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt.
12 November 2025
Richard
Winschoten
Vlotte levering voor een nette prijs
31 October 2025
Gerard
Nijverdal
Snelle levering en betaling ging prima. Aanrader
27 October 2025
Rob
Oosterbeek
ik had 2 spinners besteld ze zijn uitstekend goed in het water en het werkt mega goed
4 October 2025
Milan
sneek
Je krijgt precies wat je verwacht Snel binnen
27 September 2025
Essen
14 September 2025
Niels
Emmen
Hengel was top gebroken, er word direct een nieuwe hengel gestuurd. Uiteraard na enkele foto's te heen gestuurd. Top geregeld.
8 September 2025
Willem
Schiedam
Goede ervaring met Roofvis.nl Snelle levering, prima artikel voor een niet te dure prijs.
30 August 2025
Marita
Nieuwkoop
Top service!
28 August 2025
Arnold
Nieuwleusen
Duidelijke website, snelle levering en kwaliteits artikelen
27 August 2025
Gerard
Appingedam
Bij Roofvis XL vind je alle producten voor het vissen op meerval, snoek, snoekbaars, baars en andere roofvissen!
Maasdamsedijk 51
3297 AK Puttershoek