Filters

10

perfect

bestellen ging vlot en de ontvanger was blij met de mooie bos en bloemen en ze blijven lang staan:)

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooie boeketten, veel keus en eerlijke prijzen.

Snelle reactie bij vragen, plezierig bedrijf. Een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Levering dezelfde dag nog en kwaliteit erg hoog! Ik ga hier vaker bestellen.

  • Aanbevelen? Ja
1

Never arrived!

I ordered a large bouquet as a birthday gift. I received an email that it had been delivered. When I didn't hear from the recipient, I contacted her. No flowers arrived! I have sent an email and not heard back from them. I am very disappointed as the gift can not be given on the birthday now. If there is a satisfactory resolution of this situation, I will update this review and inform others of customer service.

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Hi Carin, We are sorry to hear that Chloe never got the bouquet you had ordered. We have got your e-mail that you send us yesterday. I looked in to it what happened. It went with the driver, but they gave it at the wrong housenumber. Are apologies for this mistake. We want to deliver the bouquet ofcourse again and then at the wright housenumber. We are trutly sorry that the surprise is now gone. Best regards, team Amsterdamflowers..nl

10

Service was excellent and flowers beautiful, thank you.

I ordered the flowers in the afternoon to be delivered the next day befor 13H00. The order was executed without any problem and the flowers were fresh and beautiful.

  • Aanbevelen? Ja
8

Delivery on point and happened as expected. Great job.

Stunning flowers

  • Would you recommend us? Yes
10

Happy

Nice flowers!

  • Aanbevelen? Ja
10

gieta Jankie-frank

ja probleem geld ABN-ABNA SLUITEN PIN-CODE. Arm geld ik ben doof .

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, easy order and in time delivery.

Uitstekende service, easy order and in time delivery.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Goed en vlot geregeld De ontvanger was erg verrast en tevreden

  • Aanbevelen? Nee
10

Top bloemist

Bij deze bloemenzaak durf ik met een gerust hart te bestellen. Ze maken er altijd iets moois van. En stipt op tijd. Vroeger werkte ik er in de buurt, afhalen was nog leuker;)

  • Aanbevelen? Ja
10

Informação ao cliente eficaz e serviço competente

Sou de Lisboa, Portugal, e tive um familiar que faleceu em Amsterdão. Nesse sentido, contactei a Amsterdamflowers.nl para efectuar a compra e posterior envio de um arranjo floral para o funeral. Correu tudo muito bem. Desde o serviço ao cliente, sempre em permanente contacto esclarecendo as minhas dúvidas, à entrega no dia agendado, passando obviamente pelas bonitas flores. Tratar deste tipo de coisas não é fácil e ainda se torna mais complicado à distância mas a Amsterdamflowers.nl cumpriu, sem dúvida, as expectativas.

  • Você nos recomendaria? sim
9

Goede en duidelijke site, prachtige bloemen van goede kwaliteit

Bloemen laten bezorgen. Hele mooie bos en hebben lang gestaan!

  • Aanbevelen? Ja
2

BAD

I ordered a sunflower bouquet for a birthday and never arrived. That was 11 days ago and after contacting the business via phone AND email they still haven't refunded me the money or given me any other choice as to what to do. They asked for my order number and never replied again.

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Hi Maria, The bouquet has been delivered on the 14 august. Like you can see: 14-08-2020 10:35: Bezorgbevestiging naar klant verzonden 14-08-2020 10:30: Afgehandeld op 14-08-2020 om 10:30:22 door 246 14-08-2020 10:30: De order is bezorgd op afleveradres. 07-08-2020 15:15: Orderbon geprint door 246 07-08-2020 15:15: Ontvangen order is bevestigd door bloemist 246 07-08-2020 14:39: Order verzonden door bloemist 1430 naar bloemist 246 so we don't understand the review. Because we have got your order and we did the bouquet for you. So we ask you the change your review. Team Amsterdamflowers.nl

9

Quality product ordered at speed. 100% satisfied

ordered for my sister who was going through a sad time. I ordered an extra large bouquet. I was amazed at the artistry, size and quality of the arrangement. The flowers lasted for over a week too. Would use your website again.

  • Aanbevelen? Ja
8

Allemaal prima!

volgende keer weer

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooie bloemen goede levering

Mensen waren blij met de ontvangen mooie bos

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooi boeket voor goede prijs

Een mooi boeket voor een goede prijs, keurig bezorgd conform de planning.

  • Aanbevelen? Ja
8

Heel tevreden.

bestelling maken geen probleem. Follow-up ook goed. Kan niet anders zeggen ben heel tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld, netjes bezorgd.

Uitgebreid assortiment, goede afbeeldingen. Geleverde bos week qua kleur iets af maar dat was geen probleem. Prima bezorgd op het moment dat ik dat had aangegeven! Handige service!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor de beoordeling, vervelend dat u niet tevreden bent. Ik heb het nagekeken wat betreft de vaas deze staat op onze site inderdaad in de vaas, maar er staat ook bij in de tekst dat dit boeket standaard excl. vaas wordt geleverd. Heeft u voor ons een afbeelding van het boeket wat geleverd is dan kunnen we oordelen wat betreft het volume van het boeket. Graag je reactie hierop tegemoet. Met vriendelijke groet, klantenservice Amsterdamflowers.nl

10

Prachtig boeket

Een prachtig boeket is bezorgd zoals beloofd. Mijn bestelling werd keurig en op tijd, zoals vermeld op de site, bezorgd. En volgens de ontvanger was het een prachtig boeket. Zeker de moeite waard om in voorkomende gevallen Amsterdamflowers.nl in te schakelen om iemand te verrassen met zo'n prachtig boeket.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Douwe, Graag ontvangen wij het ordenummer zodat we dit kunnen uitzoeken voor u. Ik vraag me wel af waarom u een negatieve review geeft aan ons, aangezien de fout niet bij ons ligt. We willen het graag oplossen.  Graag reactie op deze mail. Met vriendelijke groet, Klantenservice amsterdamflowers.nl

10

Snel en heel mooi

Heel fijn dat je ze dezelfde dag nog kan laten bezorgen, het boeket was prachtig en de bloemen waren heel goed overgekomen

  • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Ik vind mijn ervaring erg slecht mijn moeder is erg ziek ik moest plots naar haar toe de bloemen hingen na een dag al slap schandalig ik heb 36 euro betaald, nee nooit meer Het boeket was ook lelijk goedkoop 4 rozen en groen dat was het

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Lia, Bedankt voor de beoordeling, dit gaat over een boeket wat geleverd is 01-08-2020. Jammer dat deze beoordeling pas na 14 dagen binnenkomt bij ons zonder afbeelding van het boeket. Graag willen we dit toch oplossen. Wanneer zouden wij een nieuw boeket kunnen leveren. met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl

8

Snelle levering, mooie bloemen

S’avonds rond 23u besteld, volgende dag om 11u geleverd. Mooie bloemen, alleen zonde van het kaartje dat dit gewoon een uitgeprint papiertje was.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en makkelijk vanuit Australie en movie bloemen, iedereen blij!

Geweldig

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd