Goedemorgen, We hebben inderdaad 2 bestellingen van u ontvangen met 2 verschillende datums. Wanneer heeft u daarover gebeld? Wat betreft de bevestiging het kan zijn dat deze in uw spam box zit. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Beste Sabrina, Inmiddels onze collega in Borger gesproken. Zondag was het niet mogelijk om bij hen bloemen te bestellen, omdat ze boven verwachting zaterdag helemaal leeg verkocht waren. Inkopen was niet meer mogelijk, omdat hun groothandel ter plaatse ook niets meer had. Maandags moesten zij op de veiling gaan inkopen, dus moest de zaak dicht. Dinsdag is een vers boeket geleverd aan uw moeder. Het boeket bevat de volgende bloemen: Allium, Alstroemeria Noa, Eustoma pink, Gerbera Pasta Picata, Liatris, Matthiola, Pioen, Equador roos, Viburnum Roseum(sneeuwbal) en een Chrysant Capriole. Vriendelijke groet team Amsterdamflowers.
Goedemiddag, Dank voor de beoordeling. We hebben elkaar vorige week gesproken over uw bestelling. De chauffeur had niet gezien dat deze in de ochtend geleverd had moeten worden, Daardoor is deze inderdaad pas aan het eind van de middag geleverd. We vinden het vervelend dat dit gebeurd is. Onze excuses dat dit gebeurd is. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl