Pluspunten
Wij denken dat er een misverstand is ontstaan. Toen wij de ontvangers vroegen welk boeket door ons (via u) was gekomen hebben ze ons het verkeerde boeket laten zien. Later hoorden we dat het één van de mooiste was. Sorry, wanneer we weer iets in Amsterdam moeten laten bezorgen, schakelen we u weer in. Met vr. groet, Ariane van Reeuwijk
VerbeterpuntenHet geleverde boeket was niet in overeenstemming met het bezorgde;
Beste Ariane, Bedankt voor uw beoordeling. spijtig te horen dat het niet in overeenstemming was met het bestelde.Was het boeket niet in de juiste samenstelling,formaat,kleur of kwaliteit? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Easy to make a fast delivery. Was done on short notice
VerbeterpuntenOrchids- Fewer flower stalks than the picture
Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
Prima website, bezorging volgens afspraak. Had feedback over het formaat van het bosje bloemen gegeven, dit is keurig afgehandeld!
VerbeterpuntenUpdate beoordeling; Zojuist een telefoontje ontvangen van dit bedrijf, met excuses dat het bosje bloemen wat tegen viel. Met tevens het voorstel om een nieuwe bos bloemen te sturen die wel aan het verwachte formaat voldoet! Kan niet anders zeggen keurig dat ze dit zo goed oppakken. extra sterren erbij dus (bedankt John voor je telefoontje!). Toevallig het bos(je) gezien wat ik besteld had, ik had gekozen voor een extra grote bos bloemen. nou dat vond ik erg tegenvallen. (review aangepast nadat mijn feedback keurig is opgepakt door dit bedrijf!).
Beste Michael, Bedankt voor de beoordeling. Graag zou ik de de totaalprijs van 42,45 nog even willen toelichten. Boeket verassing ( extra groot ) 35,= is inclusief vaas van 10,= en inclusief bezorgkosten van 7,50 bezorgkosten . Boeket is echter compact gebonden met aparte bloemen zoals voorbeeld daarom komt het misschien te klein over. We vinden dit heel vervelend dat u niet tevreden bent wij kunnen eventueel het boeket omruilen voor een ander soort boeket wat groter overkomt als u dit wenst? Wij wachten u reactie af. Met vriendelijke groet, Klantenservice Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Alles en alleen maar posotief
VerbeterpuntenGeen. Wat een service.
Pluspunten
Veilig en vertrouwd met een snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede afhandeling
VerbeterpuntenAlles netjes opgelost en bedankt voor alles.
Beste R Khairali, Bedankt voor uw beoordeling, spijtig te moeten vernemen dat het niet positief was. Wat betreft de webshop dit zal mogelijk kunnen komen door dat u met een verouderde versie van u browser werkt, maar ik zal dit kenbaar maken aan mijn web bouwer en ik kom hier op terug. Wij hebben het rouwstuk gemaakt zoals het voorbeeld met de met de dezelfde kleurstelling misschien dat er iets meer of minder blauw of paars in zat maar dat is niet de bedoeling misschien waren de blauwe of paarse bloemen nog niet helemaal open maar in grote lijnen komt het voor 85% overeen met het voorbeeld Wij werken met levend materiaal en kleine verschillen zijn natuurlijk wel altijd mogelijk. Heeft u een afbeelding hiervan ?
Pluspunten
Prachtig verzorgde boeket. Duidelijk verschil met andere leveranciers, een extraatje.
Pluspunten
Prima telefonisch contact mogelijk na internet bestelling .
VerbeterpuntenAantal punten op internet bestelling niet goed zichtbaar met echt lang kijken voor het duidelijk is.
Pluspunten
Ik werd meteen gebeld na mijn digitale bestelling. Boeket was prachtig!!
Er stond geen afzender bij het boeket, ik dacht dat dit er wel bij gezet zou worden, aangezien ik dat allemaal had ingevuld. Het boeket zag er behoorlijk anders uit dan op de website. Op zich nog wel mooi, maar ik vind het wel duur betaald voor wat er uiteindelijk wordt geleverd.
Goedemorgen Patricia, Jammer om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent. Wat betreft de afzender op uw tekstkaartje, het klopt dat er geen naam van de afzender op het kaartje stond aangezien deze ook niet was ingevuld. Wat betreft het boeket, we proberen het boeket altijd zo veel mogelijk lijkend te maken als op onze site. De hoofdbloemen van het door u gekozen boeket waren verwerkt in het boeket. Bloemen zijn een natuurproduct. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenBloemen waren prima, maar niet zo mooi als in eerste instantie verwacht.
Goedemorgen, Wat vervelend om te vernemen dat u niet geheel tevreden was over het boeket. Zou ik mogen vragen welk boeket u had besteld en wat er precies tegen viel, zodat we er misschien wat aan kunnen doen voor u. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Goed overzicht van de soorten boeketten gerangschikt naar gelegenheid. Makkelijke wijze van bestellen en betalen.
Goedemorgen, Dank u voor uw beoordeling. Wat betreft dat u geen lint of kaartje bij het product kon toevoegen, dit kan wel. Deze staan op dezelfde pagina als het product (in dit geval een rouwboeket). U kunt hier kiezen of u er een lint aan wilt of een kaartje. Tevens hebben wij sinds kort ook een hulpfilmpje geplaatst om dit soort ongemakken (voor de klanten) te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Supersnelle bezorging! 's Ochtends besteld vanuit Japan (midden in de nacht in NL), voor 13 uur in Amsterdam bezorgd! Op die manier kan je nog eens een snelle verrassing organiseren!
Pluspunten
Bloemen waren mooi hoorde ik!
Pluspunten
Mooie bloemen, mooi afwerking
Verbeterpuntenboeket (xlarge) was kleiner dan verwacht.