Pluspunten
Ze waren echt heel snel volgens afspraak. 8.45 besteld om 11.15 geleverd.
Pluspunten
Mooie verse bloemen, blijven lang goed. Stipte bezorging.
Pluspunten
Flexibel
Pluspunten
Snelle en stipte levering
VerbeterpuntenDe bos bloemen die gemaakt is was niet een beetje verschillend dan het plaatje, maar totaal verschillend. Minder vrolijk en veel minder sprekend van kleur, dat vond ik erg jammer.
Pluspunten
Goed bereikbaar, in geval dat je een kaartje vergeten bent toe te voegen aan het boeketje.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke website. Makkelijk en snel besteld op zondag. Maandag gelijk bezorgd. Echter had ik aangegeven de bestelling voor 1 uur bezorgd willen hebben. Deze bestelling werd om 15:00 bezorgd. Opzich geen probleem, maar het zal maar voorkomen dat desbetreffende persoon om 14:00 wegging.
VerbeterpuntenNvt
Beste Omar, Bedankt voor uw bericht. Dit is inderdaad niet te bedoeling, onze verontschuldigen hiervoor. Bij de volgende bestelling krijgt uw 30% korting, als u hier gebruik van wil maken graag mailen naar [email protected], met een kopie van deze mail. Met vriendelijke groet, Klantenservice amsterdamflowers.nl
Pluspunten
Keurige levering van een goeie volle bos bloemen! Een gelukkige vriendin gegarandeerd!
Pluspunten
Mooi bloemstuk (rouwarrangement). Bij navraag of het bezorgd was, werd ik heel persoonlijk te woord gestaan en wist degene direct waarover het ging.
Pluspunten
Goede service. Er wordt nagebeld ter verduidelijking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Handige website en snelle betaling. Snelle levertijd. Keuze uit voor of na 1 uur bezorgen. En mooie bloemen van goede kwaliteit. De rozen zijn prachtig.
VerbeterpuntenTijdsblokken bijvoorbeeld. Ik vind tussen 1 en 4 handiger dan na 1 uur. Wat is dan de maximale aflevering? Het gaat om bloemen. Ik bestelde ze voor Valentijnsdag en ze werden rond 4 uur bezorgd. Liever had ik kunnen kiezen voor een uur of twee. Verder vond ik de service goed!
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven!
Pluspunten
Dat ik om 0700 mailde of de bezorging wat vervroegd kon worden en dat ik 4 minuten later een mail kreeg dat het geregeld was. Top!
Pluspunten
Great value for money.
VerbeterpuntenDelivery was supposed to arrive before 1pm however didn't arrive until 5pm.
Pluspunten
Mooie bloemen, snelle levering en handig toegevoegd kaartje met een zelfgeschreven boodschap
VerbeterpuntenBezorgbevestiging per email dat het boeket is aangekomen
Pluspunten
Toen ik telefonisch had aangegeven dat ik het boeket zelf wilde ophalen en uiteindelijk in de bestelling aangaf het te willen laten bezorgen, belde een medewerkster nog even om het na te checken: heel attent. Ik had me bij de internetbeselling immers kunnen vergissen....
Pluspunten
Was heel mooi..
VerbeterpuntenWel erg te laat..
Goedemiddag, We hebben het vrijdag 13-2 voor de aangegeven tijd op de bestelling (voor 13:00u) afgeleverd. Ik heb dit nog even nagevraagd aan onze bezorger. Vervelend om te vernemen dat u dat te laat vond. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl