Pluspunten
Vooraf gebeld worden voor informatie over of de bestelling en het leveradres.
Pluspunten
Thank you so much for everything! Every time I place an order even last minute, you meet my expectations. You are professional, creative and always polite. The best flower shop in The Netherlands!
Pluspunten
Brilliant service and lovely flowers. Thank you!
Pluspunten
Kreeg meteen een foto doorgestuurd van degene die het boeket ontvangen heeft, zag er heel erg mooi uit!
Pluspunten
Bij het verkeerd doorgeven van een huisnummer werd door Amsterdam Flowers meteen actie ondernomen. Wij werden gebeld en het boeket werd alsnog bij de juiste persoon aangeboden. Ook last minute is altijd van alles nog mogelijk! Vriendelijke en persoonlijke service.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Mooie boeketten Vriendelijk personeel Uitstekende service
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Pluspunten
Snel, meedenken, goede kwaliteit bloemen, ruime boeketten. Er kan veel. Goed contact met personeel.
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede service, klantvriendelijk
Pluspunten
Altijd bijzondere bloemen!
Pluspunten
De enorme klantvriendelijkheid van ALLE medewerkers. Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door Susanne! Ook op emails wordt zeer snel gereageerd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bestellen via de website ging snel en efficiënt.
Pluspunten
Originele boeketten en vriendelijke service. Passie voor bloemen.
Pluspunten
Charming people on the phone. Good English speakers (sorry I don't speak Dutch!) Fast delivery
Pluspunten
Dezelfde dag geleverd. Mooi boeket!
VerbeterpuntenBezorger was wijn vergeten is nageleverd. Wijn was niet v goede kwaliteit hoorde ik.