Pluspunten
Dezelfde dag geleverd. Mooi boeket!
VerbeterpuntenBezorger was wijn vergeten is nageleverd. Wijn was niet v goede kwaliteit hoorde ik.
Pluspunten
Excellent customer service, contact us right away to sort out our proper understanding of addresses in Ryswyk
VerbeterpuntenDependent on the amount of English language traffic, possibly a site to handle such or a second sentence in English?
Pluspunten
vriendelijk, snel, mooie bloemen
Pluspunten
Zeer tevreden over samenwerking met Amsterdamflowers.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie bloemen. en goede Service.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Vriendelijk personeel, denken met je mee en de bloemen worden altijd op het juiste dagdeel bezorgd! Tevens zijn het prachtige boeketten en blijven ze lang staan!
Pluspunten
Correcte afhandeling van alle bestellingen.
VerbeterpuntenHet boeket wat wekelijks geleverd wordt is niet altijd van goede kwaliteit.
Pluspunten
Vriendelijk, flexibel in het leveren van de boeketten op lange, maar ook op korte termijn.
VerbeterpuntenIk ben hartstikke tevreden over Amsterdam Flowers en heb het mijn naaste collega ook aangeraden.
Pluspunten
Altijd meteen antwoord bij het bestellen. Nooit geen problemen met bezorgen, en de boeketten zien er altijd top uit.
Pluspunten
Reageren altijd gelijk op email, krijg goede feedback over de size van de boeketten. Als er iets extra's bij moet is dat nooit een probleem.
VerbeterpuntenHeb ik niet echt, maar als ik iets MOET zeggen dan zou het fijn zijn als er meer regels op een kaartje kunnen :)
Pluspunten
correspondentie via de mail loopt goed en erg klantvriendelijk, snelle bevestiging van bestelling mooie boeketten als er bepaalde gewenste bloemen niet zijn wordt er eerst teruggekoppeld levering op tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie boeketten en goede service, levering & kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering (dezelfde dag nog!!)