Top.

Heldere website, ruim voldoende keuze (maar niet teveel), prachtige boeketten, snel, doen wat ze zeggen, duidelijke communicatie over alle stappen in proces. Top.

Makkelijk en keuze voor tijdstip

Ik zocht bloemen om pas na de middag te leveren. Dat kan hier, dat is fijn. Ik had wel geen idee of ze bezorgd waren. Een berichtje daarover ontvangen zou wel verbetering zijn. Verder is het makkelijk en prima prijs.

Vriendelijk en erg klantvriendelijk.

Enkele opmerkingen

Reeds een aantal bloemstukken laten bezorgen. Meestal hetzelfde soort boeket: met dezelfde naam en foto. Ontvangers zenden altijd een foto met een bedankje. Meestal fraaie boeketten (ca. E 40,00). Het laatste boeket naar Hoorn was iets minder dan het bloemstuk naar Apeldoorn. Wel vaak problemen in de bestelling: adres wil vaak niet meteen lukken; straatnaam komt niet over. Graag verbeteren, want wij zijn vaste klant. Groet, Ton en Ineke

Uitstekende service

Zelfs toen niet geleverd kon worden door een partner van AmsterdamFlowers werd ik gebeld met de vraag of er ook een andere bos bloemen mocht worden afgeleverd. Top!

Top bloemen

Altijd weer top!

Prachtige kwaliteitsbos voor een hele goede prijs!

De vrolijk gekleurde bos bloemen voor mn zieke zus staan al 2 weken te schitteren in de vaas, superkwaliteit!

De reactie op het door u geleverde boeket was overweldigend

Wij zijn heel blij met de door u geleverde bloemen ( verwerkt tot een prachtig boeket). De levering was perfect op tijd en de ontvanger volledig overdonderd door het onverwacht mooie boeket Hartelijke dank Jan Schens Groningen

Kaartje niet bijgevoegd en geen afleverbevestiging

Bloemen besteld maar het kaartje met persoonlijke tekst was vergeten + ik kreeg de afleverbevestiging pas 24 uur later. Ontvanger had geen idee van wie het afkomstig was. Voor mij geen Amsterdamflowers meer.

Mooi en verzorgd, buitenproportioneel geprijsd

Goed en makkelijk te bestellen. Verzend-/bezorgkosten zijn competatief. Boeket is buitenpropoertioneel geprijst.

Mooie bloemen en op tijd geleverd

Mooie bos bloemen, netjes via internet vanuit Brabant geregeld voor mijn schoonzusje. Ze was er erg blij mee. Goed op de hoogte gehouden van elke stap en de aflevering. Fijn en betrouwbaar!

Prachtig boeket

Goede service baseer ik op twee zaken: Via email heb ik een kleine toevoeging op het kaartje gevraagd -> email met bevestiging dat het uitgevoerd zou worden. Tweede is dat het restaurant op moment van bezorging nog gesloten was en vervolgens is het boeket netjes afgeleverd op het adres van de belanghebbende.

Very nice!

I recommend it!

Uitstekende

Mooie bloemen

goede opvolging bij onduidelijk adressering!

......

Super goed geregeld

Alles is goed geregeld

Beautiful

Sent a bouquet as a thank you gift and it was well received and gorgeous.

Uitstekend.

Na 12 besteld en zelfde middag bezorgd.

Niet goedkoop, wel goed!

Prachtig boeket, op tijd geleverd en snel geregeld.

Prachtige Bloemen met Lieve Service!

Je kan niet mis gaan als je via dit geweldige team bloemen laat bezorgen. Mooi, vers, op tijd!

Alles uiterst correct uitgevoerd.

Alles tot in de puntjes uitgevoerd

Mooie boeket. Snel bezorgd!

Hoewel aan de prijs is er een keur aan mooie boeketten, die erg snel geleverd kunnen worden.

On time delivery- lovely arrangement

Order placed on Friday night and delivered on time on Monday.