Bloemen met complimenten ontvangen!

Mooie boeketten Snelle service (al weet ik niet hoe laat de bloemen daadwerkelijk werden bezorgd) Heb elders wel eens goedkoper dezelfde soort boeketten kunnen bezorgen, maar ze werden met complimenten ontvangen dus ik ben tevreden!

Mijn vertrouwen wordt keer op keer bevestigd

Ik had het boeket naar mijn dochter gestuurd! Zij vond het een heel mooi boeket en zo vers.

Er werd een prachtig boeket bezorgd, precies op tijd.

Duidelijke keuze op de website, bestel-en betaalproces simpel en snel. Boeket bijna helemaal conform de foto op de site. Bezorging op afgesproken tijdstip. Dus: helemaal tevreden!

Top service!!!

Alles kan eigenlijk altijd! vriendelijk aan de telefoon en mail. Ik bestel heel graag bij jullie bloemen. Groeten

Mooie bloemen, top bezorging.

Uitstekende kwaliteit, bezorging zonder problemen!

Prijs/kwaliteit goed!

Goede prijs voor één mooi product en op tijd bezorgd!

Netjes en rustig

Snel en flexibel

Snelle bezorging en ik had een vraag om nog iets te wijzigen, kreeg erg snel antwoord en de gewenste aanpassing!

Květina dorazila, je krásná.

Rychlá a jasná komunikace. Doporučuji.

• Doporučili byste nás? Ano

Perfecte service

Snelle service en een goed product

Alles was zoals altijd naar wens!

Al ruim 20 jaar doe ik zaken met Amsterdamflowers. Dat zegt genoeg! En dat geldt voor zowel voor de versheid en de mooie bloemen als het altijd vriendelijke en behulpzame personeel!

prima!

Eenvoudig door de website gelopen en de bestelling gedaan. Vervolgens een bericht ontvangen dat het boeket was bezorgd. En vlot! Een puntje van aandacht is dat ik mijn (zakelijke) factuur niet zo makkelijk vond. Ik heb het opgelost door een printscreen te maken. Heb ik iets over het hoofd gezien?

Ik bestelde bloemen en toen werden ze bezorgd

Prima. Wel aan de dure kant

Een boeket zegt zoveel meer

Met liefde besteld, met liefde samengesteld en bezorgd en in liefde ontvangen!

Fantastisch geregeld zowel qua tijd als samenstelling boeket!

Helemaal geweldig!

Bloemen keurig op tijd en mooie bos

Goede service en communicatie

Het was precies naar wens.

Vriendelijk en pro-actief

Toen het rouwboeket dat ik bestelde niet een dag voor de uitvaart bezorgd kon worden, nam Amsterdam Flowers contact met me op via email, mar contacteerde ook het rouwcentrum, waardoor het probleem binnen enkele uren opgelost was - dat waardeerde ik zeer!

Mooie bloemen, goede service

Een heel mooi boeket op tijd geleverd.

Heel saai boeket.

Ik heb een foto gezien van het boeket...teleurstellend. Heel saai, met stro-achtige bloemen erin, niets voorjaarsachtig. Slechte ervaring. 23 mei 2022 aanpassing: Ik beoordeel de service n.a.l.v. mijn 1e review, 2 sterren, als heel goed en adequaat, 5 sterren. Het boeket wat als service na negatieve review nog een keer is bezorgd voldeed aan de verwachtingen. Ik zal dit ook delen met anderen.

Prima service, aanrader!

Prima service, aanrader!

Prima service, vragen worden goed opgepakt.

Bestel vaker bloemen, en als ik bel voor een vraag of een probleem wordt dit goed behandeld.

Altijd top service en top bloemen

Ben al jaren zeer tevreden

knudde

Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling. Ondanks verscheidene pogingen bleek het achteraf onmogelijk een abusieve bestelling te annuleren, als gevolg waarvan twee bestellingen werden bezorgd en ik, naar ik aanneem, twee keer betaal.

Easy to order and trouble free

I ordered flowers from Australia for my granddaughter. It was a trouble free online experience. The flowers were delivered on time.