Super snel mooie bloemen, en de bloemen naar keuze.

Goede kwaliteit en tijdige levering

Mooi boeket

Mooie bloemen, verkeerd adres

Had een boeket besteld, naar mijn weten het juiste ontvangst adres ingevuld, maar de bloemen stonden voor mijn eigen deur. Via de telefoon bestellen ging dus niet zo soepel.

De bloemen zijn prachtig bezorgd.

De bloemen waren heel mooi.

Prima levering!

Makkelijk bestellen van mooi boeket bloemen

Mooi boeket bloemen accuraat bezorgd. Bedankt;-)

Foutje keurig gecorrigeerd

—-

slechte klantenservice

de bloemen werden niet binnen de beloofde tijd bezorgd, maar de volgende dag te laat. ik was niet op de hoogte van de vertraging, dus ik moest zelf bellen en naar de bestelling vragen, maar ze konden me er geen informatie over geven. er waren geen verontschuldigingen over de situatie, en uiteraard niets om het goed te maken. Ik koop hier nooit meer.

Prettige telefonische afhandeling en correcte bezorging

Net

De ontvanger was er erg blij mee. En de bloemen waren mooi

Mijn ervaring is echt goed, was erg blij mee

Wilde graag mijn dochter en schoonzoon verassen, en dat is zeker gelukt

Mooi boeket!

Makkelijk te bestellen, kaartje erbij ziet er verzorgd uit, op tijd geleverd en mooi boeket!

Mijn zorgen dat mijn vriendin geen bloemen bezorgd kon krijgen omdat zij tijdelijk in Amsterdam verblijft werden door jullie helemaal weggenomen. Fantastisch, ze was heel blij met de mooie bloemen Dank jullie wel

perfect! excellent service and delivery!

great service and delivery the same day

Snelle zorgvuldige afhandeling, en prachtig boeket geleverd.

Uiterst tevreden

Prima geregeld

Mooi boeket

prachtig boeket!

Mooi boeket,verse bloemen keurig op tijd geleverd!

Prima verzorgd

Het bloemstuk had ik eind van de ochtend besteld en halverwege de middag werd het al op het juiste adres afgeleverd .

Mijn oude lieve tante was net ontslagen yit zh. De bloemen hebben ze teruggehaald . Ze belden mij op om te vragen waar het nu naartoe moest. Hier engelengeduld..want ik wist het ff niet. Mijn tante is overleden. De bloemetjes zijn nu naar haar man. Heel aardig dat ze zo meedenken.

Geen klagen, goed en snel!

Positief

Prima service. Bloemen zelfde dag nog bezorgd. Er staat op de website voor 9u besteld is voor 13u bezorgd. Maar de bevestigingsmail dat de bloemen bezorgd waren ontving ik pas de volgende dag.

speedy Delivery and easy to use website

This was the first purchase of online flowers i have made in the Netherlands, the amsterdamflowers.nl site was easy to use and easy to navigate, they have a good selection for flowers. they also kept their promise of delivery and my wife had her flowers on time, Thank you Amsterdam Flowers

zeer goede (klanten)service die nog meer mag leveren naar belofte

Ik heb een bos bloemen besteld via Topbloemen. Daar kies ik een wat wild, fris, lente, veldboeket uit met beetje zelfde kleurtinten. Bos wordt prima bezorgd en is een felle veel verschillende kleuren met wat 'ingewikkelde' bloemen. Ik stuur een mailtje door met twee foto's dat de bos niet lijkt op wat ik besteld heb. Verrassend genoeg sturen jullie nog een bos, echt top! Echter... ook deze lijkt niet op wat ik besteld heb. Mijn top: fantastische service. Mijn tip: houd je zoveel mogelijk aan wat de klant besteld. Groeten Carina Mak

Makkelijk, snel, mooie bloemen