Tip top

Voor het bezorgen van een verrassing is een mooie bos bloemen een aanbeveling. Het kiezen voor een bos bloemen met vaas voor een zieke medewerker een bos in een vaas was echt een goeie zet. De bezorger heeft hem geplaatst. We werden heel blij bedankt voor de attentie.

Ik had verkeerd besteld en binnen 5 min werd er contact met mij opgenomen en mijn Fout opgelost

mooie bloemen

Prima service, bloemen besteld voor mijn moeder vanuit Ierland .. kwamen op tijd en mooi aan. klein probleempje was dat de website niks kon met een iers adres ..( adressen buiten de steden hebben geen huisnummer .).

Snel besteld, snel bezorgd.

Niet nodig. Teveel verplichte velden.

Beautiful flowers delivered on the same day!

Easy website to find the flowers we wanted. Placed order in the morning and it was delivered in the afternoon - you could not ask for better service. Excellent all around, highly recommended.

Prachtig boeket, snelle levering!

Voor 14.00 uur besteld, op tijd geleverd! Klasse!

Slechte kwaliteit rozen

Ik heb gebeld om door te geven dat ik niet tevreden ben met de rozen. Ik moest foto's opsturen naar jullie. Gedaan, eerst niets gehoord. Toen nieuwe mail gestuurd en het is keurig opgelost. Ik heb gratis nieuwe bos rozen gekregen en die staan er prachtig bij.

Top service als altijd!

Handig bestellen via de website, keuze uit mooie boeketten en goede bezorging.

Overzichtelijke website en op tijd geleverd!

slechte service

De naam van de afzender kon niet vermeld worden. Was duur en matig boeket

Prachtige bloemen, en zeer klantvriendelijk

Wordt meegedacht, giede kwaliteit. Je krijgt wat je mag verwachten.

Levering op tijd. Mooi boeket.

Communiceren op zn Amsterdams…

Ik belde met de vraag waar mn bestelde bosje bleef en werd vervolgens op een zeer onsympathieke manier beantwoord: geen idee, je moet maar gewoon wachten en anders ga je de volgende keer toch ergens anders naartoe. Dat gaan we ook doen, want het bosje was prijzig maar na 3 dagen al aan t bruin worden…

Zeer goede ervaring

Ik bestelde een boeket vanuit Spanje. Dit werd Keurig dezelfde dag geleverd en het was bovendien een prachtig fleurig boeket. Niet zo’n standaard bosje met chrysanten maar mooie stevige verschillende kleuren tulpen en anemonen. Gisteren stuurde de ontvanger nog een foto van het boeket omdat het er na een week nog steeds prachtig uit ziet. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Precies geleverd volgens bestelling.

Opdracht is netjes en op tijd uitgevoerd.

Great and flexible

I like how the service is fast in delivering also I sent them an email to make the delivery earlier and they were flexible with my request .. they didn't fail me ❤❤❤

Makkelijk besteld, bos bloemen matig

Makkelijk besteld, Lieve bezorgster, op tijd bezorgd, mooi bosje bloemen, maar ik vond de bos te klein voor wat ik betaald heb. Een kleine bos voor bijna €30 met niet heel speciale bloemen. Ik zou niet zo snel weer bestellen.

Supersnel bosje geluk

Mijn zusje belde dat ze zwanger was. Binnen een paar uurtjes kreeg ze een grote bos vol lievelingsbloemen bezorgd ♥️

fles wijn vergeten, nou en?

Teleurstellend. Bloemen en wijn besteld voor een 50ste verjaardag van een collega, namens ons allemaal van het kantoor. Ik vond de bloemen mooi, maar aan de kleinere kant voor de prijs, en het feit dat de fles wijn was helemaal vergeten was erg jammer. Toen ik belde, jullie reageerde als 'oh. jammer. brengen wij morgen', ik durf niet te vragen aan de jarige als de wijn echt geleverd was. Chris

Super goede service

Goed geholpen en een heel mooi boeket.

Ook online: mooi boeket, waar voor jegeld

Soms vind ik online bloemen bestellen erg tegenvallen, dan krijg je wat sprieten terwijl je wel de hoofdprijs betaalt. Maar toen ik de foto zag van het boeket dat ik aan een vriendin stuurde vond ik het een mooi boeket en zeker de betaalde prijs waard.

Prachtig boeket

Prima.

Kort van tevoren besteld maar keurig op tijd geleverd. Goede kwaliteit witte rozen, hebben ruim 2 weken gestaan.

Mooie verse bloemen in smaakvol boeket.

Goede service, op tijd bezorging volgens afspraak. Zeker aan te bevelen. Kom weer terug.

Prachtig boeket en staat na ruim een week nog!