Boeket als op foto en snel geleverd als toegezegd.

Zie boven

Uitstekende service!

Tweede keer: uitstekenre service.

Amsterdam Flowers levert altijd kwaliteit

fantastische service, mooie bloemen/boeketten. Ik woon al jaren niet meer in Amsterdam maar mijn vaste adres voor alles in de regio.

All went fine

The flowers were sent quickly and they were gorgeous.

goede bloemen

en keurig op tijd bezorcht

Aanvankelijk was het verkeerde product geleverd. Maar dit is prima hersteld! Beide leveringen van prachtige kwaliteit.

Prima boeket en prima en snel bezorgd

Prima boeket en prima en snel bezorgd

Super! Snelle service ondanks de Feestdagen. Heel tevreden met de kwaliteit alles liep volgens afspraak.

Ze doen wat ze beloven !

Prachtig boeket!

Bestelling is afgeleverd op de afgesproken tijd en ziet er prima uit.

Goed voor 5 sterren

Doen wat je ze vraagt en wat zij beloven

Reactie op verkeerde leverdatum is prima opgepakt.

Mooi boeket en snel

Er is een prachtig boeket afgeleverd op het moment dat ik dat wilde. Een mooi bedankje voor een mooi persoon!

Kerst boeket besteld voor mijn vrouw terwijl ik in het buitenland was goed aangekomen. Heel mooie bos.

super service

Prachtig boeket en gewledige levering. Ik had een fout in het adres gemaakt en werd gebeld toen deze niet bij de juiste persoon afgeleverd kon worden. Na een rectificatie is het boeket alsnog een kwartiertje later geleverd. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!

Excellent service

Our friend loves her flowers and the delivery went smoothly! Very pleased.

Snelle service dezelfde dag nog en een breed assortiment boeketten, top!

Snelle service dezelfde dag nog en een breed assortiment boeketten, top!

Betoverend

De boeket overtrof mijn verwachtingen.

Top bloemen

Op tijd geleverd. En kwalitatief uitstekend.

makkelijk om te kiezen en bestellen

Ik vind het heel jammer dat er niet getoont wordt wat voor kaart er bij (rouw)bloemstukken komt en dat ik niet zelf de tekst kan indelen. Bij het bestellen verschijnt de tekst achter elkaar, wat hopelijk op de kaart niet is gebeurd. Jammer dat er niet even een eindresultaat wordt getoont.

goede en snelle service

Boeket van snel en makkelijk te bestellen en dezelfde dag nog bezorgd.

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen en een hele snelle levering.

Bloemen gingen vrijwel na een paar dagen dood

Bloemen kwamen bij bezorging al uitgeleefd aan na 2e dag al weg moeten gooien. Beetje jammer en zonde van mijn geld

Prachtige bloemen en bezorgd zoals de website beloofd.

Mijn dochter trouwde en wij de ouders wonen in NZ, vanwege Covid konden we er niet bij zijn. Op het laatste moment snel nog even een boeket besteld met een fles champagne. Bezorgd de volgende dag voor 13.00uur. Prachtige bloemen en lekkere champagne volgens het bruidspaar. Ik zal Amsterdamflowers.nl zeker weer gebruiken.

bestelling is prima afgehandeld

ik heb voor het eerst op deze website een boeket besteld. De bestelling betrof een rouwboeket. Dit bestelde ik omdat de site vermeldde dat het, mits voor 14 uur besteld, nog dezelfde dag kon worden afgeleverd. Het boeket zag er prachtig uit en is inderdaad op de dag van bestelling afgeleverd. Complimenten