Mooi boeket en geleverd wat er is afgesproken.
Prima ervaring!
it was good. i don't want to receive any more emails. thank you.
Heel mooi boeket en bezorging volgens afspraak. Toppie
Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. Levertijd was aantrekkelijk. Jullie kwamen die ook goed na. En de bos was mooi.
Het boeket wat ik uitgezocht had werd overtroffen met wat ik gezien heb. Het tijdstip was prima gepland en de bezorging was verzorgd.
Bij Amsterdam Flower het boeket Stoere verrassing besteld voor een kennis. Dit boeket werd keurig op tijd bezorgd en was voorzien van een eenvoudige vaas (zonder bijbetaling) zodat als de afnemer niet thuis was het boeket toch in het water staat. De kwaliteit van het boeket was zeer decoratief en mooier dan de afbeelding op de website. Er was echt zorg besteed om het boeket mooi op te maken met een grote variatie aan verse bloemen en een pauwe veer.
Prachtig boeket, prima bezorging
Bloemen besteld. Deze waren eerst niet geleverd omdat de gene niet op adres zou wonen volgens het naambordje. (Ben ook niet gebeld en mijn nummer hier wel bij de aanvraag hiervoor doorgegeven.) Na eerst keer aanbieden een mail dat de mensen er niet zouden wonen later die avond een mail dat afgeleverd zou zijn. Dit laatste bleek niet te kloppen en was er vanuit gegaan dat ze waren afgeleverd. Heel jammer dat niet in één keer goed gegaan is. Als ik niet te horen had gekregen van de werknemer dat de bloemen niet waren aangekomen en ik niet zelf had na gebeld naar Amsterdamflowers.nl waren de bloemen niet geleverd en wel betaald. Dat vind ik een slechte zaak. Nadien is er wel een nette bos naartoe gegaan. Na mijn eerste beoordeling een matig ben ik benaderd door Amstedamflowers.nl. Op zich oké. Alleen totaal geen idee wat aan de hand was, de manier hoe hierin gereageerd werd was zo slecht. Zo van, we hebben u toch geïnformeerd dat de mensen er niet wonen. Dat er daarna een mail was uitgegaan dat het wel was afgeleverd waren ze even vergeten. Van een 5 naar een 3 en nu ook geen aanbeveling meer.
Goedemiddag Leonie, Dank voor de review. We hebben u op woensdag 20-10-2021 gemaild over het feit dat de bloemist het boeket niet kwijt kon, omdat men er niet scheen te wonen. Als er iets is met een bestelling mailen wij de klant altijd. In dit geval is dat ook gebeurd. We hebben geen reactie ontvangen van u op onze mail. Gelukkig is alles inderdaad toch goed gekomen en heeft men het boeket ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Amsterdamflowers.nl
Originele beoordeling
Bloemen besteld. Deze waren eerst niet geleverd omdat de gene niet op adres zou wonen volgens het naambordje. (Ben ook niet gebeld en mijn nummer hier wel bij de aanvraag doorgegeven.) Later die avond stond hij ineens op dat afgeleverd zou zijn. Dit bleek niet te kloppen. Heel jammer dat niet in een keer goed gegaan is. Als ik niet zelf had na gebeld waren de bloemen niet geleverd en wel betaald. Of dit toe te rekenen is aan Amsterdamsflowers die de opdracht uitbesteed had aan een lokale bloemist. Mijn ervaring is Matig. Toch krijgen ze van mij wel een aanbeveling omdat ze het daarna netjes hebben opgelost en alsnog een verse bos naartoe is gegaan.
Fijn contact en denken mee.
Topbloemen snelbezorgd en vriendelijke bezorgservice. Mooi boeket voor je geld. Bedankt sjonny en medewerkers
Diverse keuze mogelijkheden op de site. Prima terugkoppeling. Aanrader.
Ik wilde dezelfde dag een verjaardags-boeket laten bezorgen. Rond 13:30 besteld en in de namiddag is er een mooi boekt bezorgd.
begin van de middag besteld, begin van de avond bezorgd, mooi boeket
Altijd goede ervaringen met topbloemen
Degenen voor wie de bloemen bedoeld waren is gelukkiger geworden.
AmsterdamFlowers hebben de mooiste boeketten en de fijnste service. De boeketten zijn altijd rijkelijk gevuld en met prachtige combinaties. En ook wordt het snel geleverd door hele aardige mensen. Bestel hier graag!
I've ordered from Istanbul for my friends who lives in Amsterdam. Just in time delivery.
Vlotte afhandeling en nakomen van bestelling
The ordering was very easy. The flower bouqet was wonderful and delivery was just on time. Thank you so much.
Makkelijk besteld snel geleverd
Precies volgens afspraak en de site 'n prachtig boeket afgeleverd!!
Snel Efficient Mooi Betrouwbaar Vriendelijk ZEKER AANBEVELEN!
Mooi boeket. Makkelijk bestellen. Emailadres beschikbaar waar ik het bezorgmoment kon aanpassen Toppie!!!!
Het boeket is even mooi als op de afbeelding. Mijn zoon en schoondochter waren zeer verrast met het boeket. Snelle bezorging binnen 1 dag na mijn bestelling vind ik super.