Een prachtig boeket. Vlot en op afgesproken tijd geleverd. Heel fijn om zo op afstand toch bloemen te kunnen geven!

Snel en mooi

Mooi en snel boeket.

Geen waar voor mijn geld, wel op tijd bezorgd.

Ik had hoge verwachtingen - voor 50 euro aan bloemen. Eerlijk gezegd vond ik de grote en de hoeveelheid bloemen best wel tegen vallen.... Ze werden wel netjes op tijd bezorgd, maar ik zou niet snel nog een keer bestellen hier.

perfect

de bloemen waren met zorg besteld en heel mooi dank

Alleen ik zou graag van te voren willen weten hoeveel zonnebloemen ik had gekocht !

gewoon uitstekend

Door omstandigheden kon op de dag van bestellen niet bezorgd worden vanwege mankementen aan uw computersysteem, ik ben daarover keurig telefonisch 's avonds nog geïnformeerd. Hierover wil ik geen reclame ontvangen

Prachtig boeket en levering op tijd

Ik heb een boeket besteld dat op dezelfde dag werd geleverd en dat bleek ook een geweldig mooi boeket te zijn!

Ontvangster was blij!!!

Bloemen waren op tijd op juiste locatie bezorgt; bloemen voldeden aan verwachting qua prijs en kwaliteit! Mooie bos en dus blije ontvangers:-) en daar gaat het om!!

Opdracht prima uitgevoerd.

Correct, op tijd en kwaliteit.

Super goede, nette en snelle service

Super goede, nette en snelle service.

Supersnel geregeld

Mooi boeketten met mooie bloemen, heel veel keus.

mooie keuze. Snelle afhandeling

Precies op het juiste moment afgeleverd en het mooie boeket eerd door de ontvanger zeer gewadeerd

Prachtige bloemen

Zeer makkelijk re bestellen, ruim assortiment en prachtige bloemen.

Mooie bos, vers! Zelf gezien.

Uitstekende communicatie

Mooie, verse bloemen. Op de hoogte gesteld van iets latere levering

Next day delivery- beautiful flowers

Excellent service - beautiful flowers sent to my niece-she sent me a photo- thank you

Altijd goed

Altijd op tijd en strikt met bezorgen

Goede levering

Gehoord dat er een mooi boeket is afgeleverd.

Top boeket heel mooi zeer tevreden .

De ervaring was TOP en mooi op tijd geweldig de ontvangster was in de nopjes .Gewoon door gaan tot de volgende opdracht .

Prima verzorgd.

Zag er keurig uit, voor herhaling vatbaar.

Een erg mooi plukboeket!

Prima service en mooie boeketten.

Snel en goed bezorgd

Bestelling was snel afgeleverd.

Leuke bos bloemen

Bloemen waren mooi, afleveringstijd heel laat, 20.00 .Zou beter zijn als de courier contact op zou nemen met de ontvangers. Ook in de winkel wisten ze niet waarom bloemen nog niet geleverd waren. Die service zou verbeterd kunnen worden.

Niet volgens afspraak

Was belangrijk dat de bloemen op het opgegeven adres na 14.00 geleverd zouden worden. Jullie hebben rond 12.00 bij buren bezorgd. Voor mij reden om niet meer bij jullie te bestellen/laten bezorgen.